2777
2789

دیروز رفتم دکتر عفونت قارچی داشتم از خارش و سوزش لبه‌های داخلی واژن کلافه شدم.دکتر فقط فلوکونازول و مترونیدازول داد اخرم گفت خارش داری اطرافش گفتم اره این پماد ان ان رو داد.

ولی پماد واژینال نداد.سوالم اینه که پماد ان ان رو میتونم به قسمت داخلیه لابیا و کلیتوریس بزنم که سوزش و التهاب داره؟

من ک زدم چیزیم نشد خوب شدم. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره بزن همون دم درجا خوب میشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
یعنی فقط برای پوست اطرافه؟ اخه اونجاها ک خارش نداره ،منظورم جایی که مو در میاد البته ببخشید

بزن درجا خارشو تسکین میده 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
یعنی فقط برای پوست اطرافه؟ اخه اونجاها ک خارش نداره ،منظورم جایی که مو در میاد البته ببخشید

اره بزن کامل به همه جاش عالیه من زدم هزار بار چیزی نمیشه فقط خوبت میکنه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
من ک زدم چیزیم نشد خوب شدم. 

ببخشید میپرسم کجا زدید دقیقا؟ من موندم توی لابیا و اونجایی که سوراخ ادرار هست داخل واژن میشه یا جزو موضعی میشه 🙈 دقیقا همون قسمت خط وسط خیلی میسوزه

یعنی اون قسمت خط وسط که سوراخ ادارم هست داخلی نیست!؟  از ترس اینکه بدتر نشم دارم تحمل میکنم😢

از سوراخ بری اون ور میشه داخل این ورش خارج😆

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ببخشید میپرسم کجا زدید دقیقا؟ من موندم توی لابیا و اونجایی که سوراخ ادرار هست داخل واژن میشه یا جزو ...

فک کنم پماد بیشتر واسه خارشه. من ب اونجا نزدم 😅 اطرافش و بخش های بیرونی زدم. خیلی خارش داشتم. چن باری زدم بهتر میشد ولی باز خارش کامل رفع نمیشد دیگ کلا ولش کردم خودش خوب شد 😂

بیشتر ببینید