2777
2789
عنوان

دعوا کردن تو جمع

416 بازدید | 20 پست

من یه پسر خاله داره ک ب شوخی فش میده هم ب من   من هم ب بقیه 

منم هیچ وقت نسبب ب حرفاش واکنشی نشون نمیدادم رو حساب شوخی رد میکردم ناراحت نمیشدم هرچیم میگفت منم رو شوخی جوابشو میدادم 

تا چند روز پیش تو جمع بودیم خیلی داشت بلند حرف میزد اروم بهش گفتتم خفشودفقطم خودش شنید  بعد خندیدم   

یهو از دور چشاشو برامن گرد کرد گفت باکی بودی منم خیلی محکم کفتم باتو بودم گذشت بعد ۵ دیقه باعصبانیت  گفت تو ب من توهین کردی خفشو توهیته 

منم نتونستم خودمو کنترل کنم عصبی شدم داد زدم ک تو خودت راه میری فش میدی تو جمع حالا من اروم ب خنده بهت   گفتم خفشو برات توهین شد ولی  تو فش میدی توهین نیس

قهر کردم رفتم  بیرون همه بهم گفتنن چیزی که بهت نگفت چت شد اخه   نمیدونم کر بودن یا کور بودن ک ندیدن چطوری باعثبانیت توروم برگشت  یا طرف حق نیستن یا من کارم حق نبود واقعا نمیدونم 

بعد هخده پیر خالم اومد دنبالم گفت ببخشید من معذرت میخام منظوری  نداشت چند دقفه هم عذرخاهی کرد  ولی من اصلا ب حدی ناراحو شده بودم ک ققط گریه میکردم نمیتونستم جوابشو بدم واقعا انکار تو جمع بهم توهین بزرگی کرد 

شاید نزدیک ۴ ۴ ساعت من گریه میکرد ب هیج وجه اشکم بمد نمیمد شاید واقعا من اعصاب گرفتم شاید  مریض رونی گرفتم نمیدونم گریمم  بیشتر از این بود ک همه بهم‌میگفتن چیزی ک بهت نگفت این منو میسوزوند 

ساعت ۳ شبه برو بخواب 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خب شما هم خودت حرف بد زدی،دیگه خالتم معذرت خواهی کرده دیگه ۴ ساعت نباید گریه میکردییی

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلی داری شما

نه به فکر سلامتیتم

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دوسش نداری؟ چون اگه دوسش داشته باشی و عصبی بشه یا چشاشو گرد کنه حتی اگه فقط صداشو ببره بالا دلت بدج ...

ن بابا اینکه تو جمع اینجوری بهم برگشت ناراحتم کرد و اینکهه همه میگفتن چیزی نگفت ک  بیشتر ناراحتم میکرد  

اگه این اتفاق برایکی از خودشون میوفتاد لنگش دوتا میکردن 

انتظاار از کسی دارم ک خودشم ب من فش نده 

همون دیگ 

فک نمیکردی با وجود اون رفتاراش 

با یه شوخی اون عکس العمل و نشون بده 

خو بدم نشد دیگ رفتارای و فحشاشو تکرار نمیکنه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

عزیزم بهت حق میدم ناراحت بشی 🥺از این ب بعد باهاش سرسنگین شو

بدتر از اون وقتی رفتم بیرون فقط ۳ نفر اومدن دنبالم بقیه راحت نشسته بودن انگار براشون مهم نبود ک ناراحت شدم