2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته که شما تو خونه بابابت تو پر بزرگ شدی یا باید با کسی ازدواج میکردی ک همون سطح بهت امکانات بده، یا باید مثل من باشی دلت بخواد رو پای خودت بمونی و پا به پای شوهرت باشی، خونه بابام من هیچ کمبودی نداشتم اما چون شوهرم و زندگیمو دوست دارم و از طرفی نمیخام غروز شووهرم پیش خانوادم بشکنه بهش روحیه میدم و باهم زندگیمونو میسازیم البته شووهرم اصلا تابحال با من اینجوری حرف نزده یکمم شما از خواستهات بگذره خانوم گل

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

نشستی گریه میکنی؟؟؟ خیلی ساده ای بلند شو بو به کارات برس دختر ندید بگیرش اصلا انگار یست بذار انقدر حرف بزنه تا خسته بشه
گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
ریحانه جان بخخخخدا من تو خونه پدرمم اهل قناعت بودم مادرم یادمون داده ولخرج نباشیم و درست خرج کنیم.من اصلا خواسته ای ندارم خب قرص و نمک و پودر ماشینو اینامون تموم شده بود تقصیر من چیه
من واقعا درک نمیکنم چرا پول زحمت کشی پدرت باید خرج وسایل شست و شوی خونه شوهرت بشه!!!پولشو یکی دیگه میده کارشو یکی دیگه میکنه تهدید و بددهنیشو ایشون میکنه!!!من یادمه شوهرت از دوران عقد همین مدلی بود تورو خدا بهش رو نده
کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
الان رفته سرکار تا دو روزم نمیاد عادتشه همیشه دلمو میشکونه ولی یه معذرت خواهی نمیکنه بدتر طلبکار میشه انگار چون مرده استغفراالله خداست.هیچوقت ناراحتی من براش مهم نیست
شایدم پرو نباشه، چون خودش میدونه و از طرف خانوادت حمایت میشین و میترسه شما یباری سرکوفتش بزنی حتما خودشش پیش دستی میکنه حالت عصبانیت میگیره ک بگه اره من مردم من حریفتم حالا هرچقدم وضعتون خوب باشه، بنظرم بیشتر محبت کن اگه بدترشد ی فکری بکن

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

اتفاقا میدونه داره چه گندی میزنه عزیزم. همسرت از اولشم همینطوری بود . یادمه. هارت و پورتش زیاده. ب اخرشم میگه تو پررو بازی در اوردی منو عصبانی کردی. محلش نده اصلا. اون ذاتش همینطوره. طلبکار و متاسفانه کمی بی ادب. تازه حق خودشم میدونه که الان اونجا خونه ی بابات نشسته. بیشترم طلبکار هست. کلا مدلش اینه. فکر میکنه اسمون سوراخ شده افتاده زمین. بعدش نمیومد شمارو بگیره بدبخت میشدی. بهت لطف کرده و شوهرت شده.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس