یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت میبرم.☕ من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
احتمالش هس ک یچیزی مصرف کرده باشه یا ناخواسته خورده باشه؟سرش ضرب ندیده؟
قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر وکیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
عزیزم ممکنه توهم و هذیان باشه حتی از علائم اسکیزوفرنی هم میتونه باشه بنظرم حتما ببرید دکتر
مواردی که میتونم دربارش راهنمایی کنم:گیتار. موسیقی. اشپزی و شیرینی پزی ودین اسلام.و هر چیزی که دربارش تحقیق کرده باشم . دوست عزیزم من به شعور شخصیت و حق انتخاب شما احترام میذارم ولی حق دارم که محترمانه عقیده شمارو نقد کنم و شما هم همینطور چون این انسان هستند که قابل احترام هستند نه عقاید.عقیده فقط یه دیدگاهه و چیز محترمی نیست. هر عقیده ای قابل انتقاده اگر نظرت با من مخالفه محترمانه نظرت رو بگو خوشحال میشم. ممکنه حتی تا چند دقیقه دیگه عقیده ما عوض بشه پس ارزش نداره بخاطرش دعوا کنیم❤ پ ن پ:زنده باد مخالف من!