2777
2789
عنوان

دوفاستون

93 بازدید | 11 پست

سلام شما چند دوره این قرص رو مصرف کردین؟

من ماه چهارمیه که این قرص رو میخورم تو اقدامم 

الان دیدم رو برگش نوشته هر سه ماه باید قطع کنی قرص رو چیکار کنم من خوردم دیگه 

به برگه کار نداشته باش ببین دکتر چی گفته

دختر خواهر من چند ساله میخوره چون اگه نخوره پریود نمیشه و ۶ ماه یکبار ….  پلی کیستیک هست ، مجرده  

شما برای چی میخوری و چند تا در ماه ؟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن ساله دارم میخورم  اوایل دوفاستون خارجی ی مدت دوفامد ایرانی الان هم مدروکسی پروژسترون

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
به برگه کار نداشته باش ببین دکتر چی گفته دختر خواهر من چند ساله میخوره چون اگه نخوره پریود نمیشه و ...

من ماه چهارمه میخورم 

چون تو اقدامم یه بار که قرص تحریک تخمدان خورده بودم دکتر داده بود تا اگر حامله میشدم سقط نشه 

بعد که پریود شدم به دکتر پیام دادم گفت ادامه بده خوردنشو 

الان ماه چهارمه 

این ماه اقدام نکردم وقتی پریود شدم میرم پیش دکتر دوباره 

چن ساله دارم میخورم  اوایل دوفاستون خارجی ی مدت دوفامد ایرانی الان هم مدروکسی پروژسترون

آخه هر چی خواندم راجبش میگن مدروکسی رو بالای سه ماه بخورید دیواره رحم ضخیم میشه ولی دوفاستون جلوگیری می‌کنه 

شما بچه دارین ؟

برو پیش یک دکتر حاذق سوال کن چون در اقدامی

الان که برم فایده ندارد تا یکی بشنوه اقدامم میگه برو پریود که شدی بیا 

می‌خوان مطمئن بشن که حامله نیستم 

من دیگه کم کم دارم نا امید میشیم که یه روز بتونم مادر بشم

آخه هر چی خواندم راجبش میگن مدروکسی رو بالای سه ماه بخورید دیواره رحم ضخیم میشه ولی دوفاستون جلوگیری ...

بله منم تنبلی داشتم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چه خوب  چیکار کردین که تونستید باردار بشین؟

متفورمین لترزول آمپول هر ماه سونو میرفتم سایز فولیکولام چک میکردم تحرک داشتم گرمی خیلی میخوردم دو هفته اول پریود ی شب درمیون نزدیکی مخصوصا تو هفته تخمک‌گذاری آمپول آزاد سازی هم میزدم