سلام به همه خانمها و آقایون عضو نی نی سایت
خب اینجا یه سایت راهنمای بارداری هست و خیلی آدمها میآن اینجا که بهتر تصمیم بگیرند. یکی از چیزهایی هم که در موردش تصمیم می گیرند تعداد بچههاشونه.
خود من متولد دهه 60 هستم. دههای که مردم به دلیل نداشتن بینش تند و تند بچه آوردند. حالا ما دهه 60 ای به سن تجدید نسل رسیدیم. همه ما حتی اگه یه بچه هم داشته باشیم باز هم جمعیت ایران به شدت افزایش پیدا می کنه. دو تا که بماند و سه تا که دیگه محشره.
من میدونم توصیه کردن به تک فرزندی کار راحتی نیست. استدلال های زیادی در مورد اینکه 2 تا بچه بهتر از یک بچه هست میشه و خیلی هاش هم درسته.
اما خوبه که به جای اینکه فقط به عواقب تک فرزندی در سطح خانواده و فردیت خودمون فکر کنیم به عواقب چند فرزندی در سطح جامعه هم فکر کنیم.
می خوایم توی این تاپیک از مضرات رشد جمعیت کنترل نشده حرف بزنیم تا بدونیم جامعه ای که 20 سال بعد نوگلای امروزمون توش زندگی می کنند چه جور جامعه ای خواهد بود.
بحــران انفجــار جمعیت را جدی بگیریم.
بزرگترین خطری که تا پایان قرن بیست و یکم ایران را تهدید می کند نه دشمن خارجی بلکه افزایش افسارگسیخته جمعیت است.
هرسال 1میلیون نفر به جمعیت ایران افزوده می شود (هرسال یک استان یزد) که هر انسان عاقلی را به وحشت عمیق فرو می برد
جمعیت کنونی ایران 75میلیون نفر است که (به فرض داشتن حتی دو فرزند) تا سال 1429خورشیدی به 105میلیون نفر می رسد در حالی که گنجایش محیط زیست ایران 45میلیون نفر است.