2777
2789
عنوان

قرص گلوتاتیون

2254 بازدید | 11 پست

سلام بچها کسی از پیج گلوتامارکت قرصش رو خرید کرده تاحالا راضی بوده میشه بگید خیلی دوست دارم بخرم استفاده کنم پوستم بد نیست ولی دوست دارم یکم سفیدتر شم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت حاضر نیستم نه امپولش و نه قرصش رو بخورم  تحقیق کن درموردش از چندتا متخصص پوست خوب تا م ...

الان خوندم درموردش آره عوارض داره ولی دوست داشتم یکم پوستم سفید شه یعنی هم صورت هم بدن باهم

من خودم کم سیاه نیستم 😃 ولی حاضر نیستم به بدنم آسیب بزنم که سفید شم 

🤭منم حاضر نیستم واقعا ولی گفتم شاید یه روشی باشه واقعا پوست صورت و بدن باهم روشن بشه

الان خوندم درموردش آره عوارض داره ولی دوست داشتم یکم پوستم سفید شه یعنی هم صورت هم بدن باهم

ببین نظر منو بخوای برای صورت روتین پوستی خوب و منظم 

منظورمم برندای چینی و اینا نیست 

اگه تونستی برندای خوب مدیکال خارجی اگر هم نه ایرانی هایی که داروخونه ای هستن نه اونایی که میبینی تبلیغ میشن بعضا تو سایت و تو داروخانه نیست 

وگرنه اگر این چیزا مفید بود و عوارضی نداشت الان کلی از سلبریتی های خارجی خودشون استفاده میکردن 

🤭منم حاضر نیستم واقعا ولی گفتم شاید یه روشی باشه واقعا پوست صورت و بدن باهم روشن بشه

من کرم معجزه استفاده کردم خیلی خوب بود ولی فقط همون موقع استفاده جواب میده به محضی که قطع کنی اثرش میره

ریپ نزن نمیخونم 😑
من کرم معجزه استفاده کردم خیلی خوب بود ولی فقط همون موقع استفاده جواب میده به محضی که قطع کنی اثرش م ...

آره کرم معجزه هم شنیدم کسایی استفاده کردن بعداز قطع کردن پوستشون مثل قبل شده

هر  دارویی که مصرف میشه چهیاهی چه شیمیایی ممکنه عوارض داشته باشه 

من دو ره مصرف کردم حیلی راضی بودم 

قبلش هم کاملا  برام توصیح دادن فقط مشکل کبدی و کلیه  نداشته باشم و یه سری چیزا

عزیز  حتی اون آب هم که میخوری  زیاد و نابجا خوردش ممکنه آسیب بزنه   باید خیلی مواطب باشی

البته  حواست باشه هر چی گرفتی فیک نخر من از یه خانم دکتر همدانی گرفتم که عطاری دارن و خیلی هم دلسوزی قبلا ازشون محص لات چاقی گرفته بودم راضی بودم  دوست داشتی میتونی مشاوره بگیری  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲