2777
2789

بچه ها همسرای شما هم دوست ندارن دوستاشون شما رو ببینن یا محل کارشون برید؟؟

امشب حس کردم شاید من ضعفی دارم ک اینجوریه !

اخه از نظر ظاهر و تیپ بد نیستم خیلی هم مبادی آداب و اجتماعی ام اینو هر کس از اقوامش دیده گفته ..بعد میاد خونه از زن دوستاش جلو من میگه ک مثلا اومده محل کارش و اینا 😑😐با اینکه بار ها گفته دوستام گفتن بریم بیرون با خانوم هامون

اگه بگم برای غیرت و این حرفاس هم چرته چون با دوستای من و شوهراشون ک غریبه ان رفت و امد داریم 

واقعا به نظرتون علتش چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من شهرشون خیییییییییلی فکرای مرخرفی دارن یعنیا خیییییلی یکی از همشهریاش پیشش باشه نمیزاره ده متریش برم 

ولی غریبه باشن نمیگه نیا

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
بعضی مردا بد چشمن شاید همکاراش آدم خوبی نیستن و پشت سر زن همدیگه حرف میزنن😑

نمیدونم اما زناشون همه قرتی ان.. و اینکه همیشه میگه خیلی خوبن و اینا .. نمیدونم چرا حس میکنم با خودش میگه شاید زن من از زنای اونا پایین تره 🥲 ولی اخه منم در حد خودم خوبم 

شوهرمنم اینجوریه  میگه واسه حساسیت و غیرته اصالتا شوهرت کجاییه

خب محل کارش میگی غیرت داره ولی با دوستا بیرون رفتن ک این حرفا رو نداره منم دوست دارم با آدمای جدید آشنا بسم فقط دوس داره با فامیلا و‌دوستای من بریم بیرون

نمیدونم اما زناشون همه قرتی ان.. و اینکه همیشه میگه خیلی خوبن و اینا .. نمیدونم چرا حس میکنم با خودش ...

گلت میکنه 

تو رو اینجوری پسندیده که گرفته توهم به خودت برس مواظب خودت باش مگه تو از زنای اونا چ کم داری

واقعا شاید علت خاصی نداشته باشه،من همسرم مشکلی نداشت و همیشه میرفتم محل کارش اما خودم هیچوقت دوست نداشتم اون بیاد بدون هیچ دلیلی !اتفاقا همه چیشم اوکی بود ولی خب تو محل کار مثلا میبینی دیگران پچ پچ میکنن حرف میزنن مقایسه ای شاید بکنن یا هرچیزی ……البته همسرم بخاطر من پدرشم میخواست واسه تحقیق بیاد محل کارم این اجازه نداد بهش ولی خب ی مدتی ک گذشت بهم گفت من ناراحتم ازت مگه دلیلی داره نمیخوای همکارات منو ببینن ؟!گفتم نه گفت پس ی بار میخوام بیام ببینمت تو محیط کار آخر ی روز با جعبه شیرینی اومد 

ب نظرم میتونی ی بار غذا درست کنی ظهر براش ببری اینجوری ب این بهونه میتونی بری یا حتی باهاش درمیون بذاری ناراحتیتو

آره نمیخواد پیش دوستاش باشم چون به خون دوستاش تشنم

از دوستاش

دوستای دوران دانشگاهمون

دوستای هم محله ایش تو شهر خودشون

دوستای دوران مدرسش

حالم به هم میخوره

ببینیمشون شبش دعوا راه میندازم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نه گفتم با خودش نگه چرا من دوس دارم برم با اونا بیرون

نگو که میخوام با اونا بریم بیرون،بهش بگو دوس دارم یه روز منو ببری محل کارتو ببینم ببین چی میگه بعد اگه مخالفت کرد خیلی با مهربونی و خونسرد دلیلشو میپرسی،اینطوری دیگه اذیت هم نمیشی شاید دلیلش قانع کننده باشه

لطفا درخواست دوستی ندید🙏
شوهر منم اینجوریه نمیدونم چرا . در صورتیکه من حجاب ندارم زیاد . براش مهم نیست حجابم . نمیدونم چرا من ...

منم همش حس میکنم منو پنهون میکنه از بقیه خب مگه عیب خاصی دارم بعد میاد از زنای اونا پیش من میگه.. اه