2777
2789
😐😐😐

حداقل تو تاپیک های بارداری و بچه داری نباشید اه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز ادم باید بفکر اینده بچش باشه نه بفکر خودش که بگه نمیتونم بچه رو بزرگ کنم و سخته

اول از همه سلامتی زن مهمه زن دستگاه جوجه کشی نیست 

دیگه هم ریپلای نکن 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
دوتا بهتره با هم بازی می کنن و سرگرم میشن

بخاطر بازیو سرگرمیو فلان یه بچه طفل معصومو میارین این دنیای کثیف که چی بشه والا این جامعه ارزش نداره دیگه خیلی وقته..اگه میشد از اون بچه قبلش پرسید دوست داری بیایی این دنیا مطمعنن میگه نه من غلط کنم تازه اونم برم جهان سومی

دوست عزیز ادم باید بفکر اینده بچش باشه نه بفکر خودش که بگه نمیتونم بچه رو بزرگ کنم و سخته

اگه بفکر اینده بچه بودین نمیاوردین پشت سر هم تحویل نمیدادین به این جامعه..

اگه بفکر اینده بچه بودین نمیاوردین پشت سر هم تحویل نمیدادین به این جامعه..

دوست عزیز من مجردم و اینکه چون تک فرزندم نظر خودمو گفتم بعدشم زندگی ادما مثل هم نیستن یکی میبینی پولدار هست بچه دوست نداره یکی میبینی هیچی ندارن اما عاشق بچه هست و چندتا بدنیا میارن دختر عموم ۲۳ سالشه دوتا دختر داره اینقدر ناز که دلت میخواد ده تا داشته باشی

قربون دهنت

مرسی ❤️ اینا چون نمیخوان زایمان کنن نمیخوان بارداری رو تحمل کنن نمیخوان شب بیدار بشن واسه بچه نمیدونن سختی بچه به دنیا آوردن و بزرگ کردن سخته 

دوست عزیز من مجردم و اینکه چون تک فرزندم نظر خودمو گفتم بعدشم زندگی ادما مثل هم نیستن یکی میبینی پول ...

منظورم شما نبودین  گلم ولی بازم برمیگرده به خودخواهی چون نازه که نمیشه بخاطر عشق خودت بیاریش که کیفشو ببری یا مثلا نگن وای طرف نازاست یا بیچاره یه پسر نداره ..من کلی گفتما بحثم باشما نیست کلا بیشتر زوجین بفکر اینده بچه ها نیستن فقط از روی خودخواهی بچه میارن اونم پشت سرهم