2777
2789
سنگ کلیه دارم کمرم هم درد میکنه

کمر درد نیست درد همون سنگ میزنه توی قسمت های دیگه فکر میکنی که درد کمره در هر صورت سنگ کلیه میتونه تکرر ادرار بده شاید در یه سری موارد بی اختیاری ادرار هم باشه که ربط به خروج سنگ داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کمر درد نیست درد همون سنگ میزنه توی قسمت های دیگه فکر میکنی که درد کمره در هر صورت سنگ کلیه میتونه ت ...

سنگ 3mm خطرناکه؟

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
نه خطرناک نیست با دارو و نهایتا سنگ شکن برطرف میشه اما این قطر سنگ نیاز به سنگ شکن نداره 

خروج سنگ چه ربطی به بی اختیاری ادرار داره؟

مایعات زیاد خیلی خوبه حتی اگه ماالشعیر نباشه آب زیاد بخورین و پیاده روی کنین کمک میکنه سریع تر سنگ خ ...

خیلی گلی سوال داشتم بازم میپرسم

مایعات زیاد خیلی خوبه حتی اگه ماالشعیر نباشه آب زیاد بخورین و پیاده روی کنین کمک میکنه سریع تر سنگ خ ...

خانمی من باردارم 

درد پهلوی چپ داشتم 

که بعد از سه روز سونو دادم و سنگ تقریبا ۵ میل اومده توی مثانه ام . 

یعنی کلیه و حالب رو رد کرده اول ورودی مثانه هست 

چطور دفعش کنم با مایعات میشه یا روش دیگه ای 

و اینکه پنج میل دفعش دردناکه ؟ 

خانمی من باردارم درد پهلوی چپ داشتم که بعد از سه روز سونو دادم و سنگ تقریبا ۵ میل اومده توی مثانه ام ...

عزیزم تو‌رو‌خدا بگو‌علایمت‌چی بود و چجوری دفع کردی؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅