2777
2789
عنوان

قرص چربی سوز برای لاغری

72124 بازدید | 27 پست

سلام لطفا اگه قرص چربی سوز برای لاغری سراغ دارین که بشه از داروخونه تهیه کرد بگین

که هم من هم اونایی ک با چاقی درگیرن بتونن استفاده کنن

خیلی عذاب میکشم😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دوستم قرص جی سی استفاده کرده تو دوماه ۱۰ کیلو کم کرده بیشتر سایز اما تو نت زده بود توش شیشه هست من همسرم نذاشت بگیرم خودم ال کارنیتین میخورم و ورزش میکنم خوبه به نظرم چون من یه کوچولو شکم دارم قبل غذا نیم ساعت قبلش حتما چای سبز بخور

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

من دوستم قرص جی سی استفاده کرده تو دوماه ۱۰ کیلو کم کرده بیشتر سایز اما تو نت زده بود توش شیشه هست م ...

اگه شیشه داشته باشه بعد اتمام قرص حالت مثله قبل نیست

دوستت بعد تموم شدن قرص حالش مثله قبل بود؟

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

لطفا به منم بگین 😿

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 
بیشتر ببینید

من در کنار رژیم

اسلیم مکس و پودر اسلیم لست میخورم

ولی اصلا حس و حال ورزش ندارم

😐😕😑

خسته ام همیشه🦧🥴

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

عزیزم من چندسال پیش کپسول چربی سوز زنیکال میگرفتم خیلیییی خوب بود،اگه رژیم بگیری هم عالی میشه،از داروخونه میخریدم،وقتی از داروخونه میخری دیگه مطمعن هستی که شیشه اینا نداره،

و پیارسال هم کپسول لاغری آلفا و اینا خریدم واسم خوب بود از یه پیج اینترنتی