2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۱ سال متاهلم ۴ سال اول همش با خودم میگفتم جدا میشم 

بعد ک قبول کردم من مسئول افکار دیگران نیستم رابطمون خیلی خوب شد به حدی ک همه میگن کاش ماهم عین شماها باشیم 

تو جمع سر سنگینیم ولی بشدت هوای همو داریم اوایل شوهرم مامانی بود الان الویت اول و اخرش منم خودمم بشدت خانوادم بودن ولی الان فقط شوهرم😁

در حق یه نفر خوبی کردم خیلی برام دعا میکرد همون سال هم همون کاری که میخواستم گیرم اومد هم برام خاستگ ...

میشه بپرسم چ خوبی؟😁

اخه منم خوبی زیاد کردم دعام کردن ولی هنوز خبری نشده 

شایدم با بدی خای ک کردم از بین بردمش البته بدی ها ب خودمه ن کس دیگه 

۲۳ سالم بود و از رو عقل انتخابکردم

سنتی بودیم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نگاه کن عزیزم هرچقدرم قبل ازدواج تلاش کنی نمیتونی همسرتو کامل و صد درصد بشناسی، فقط میتونی به یه شناخت کلی برسی و‌انتخابت باید در حدی باشه که حداقل های معیارهاتو داشته باشه، حتی اگه پیش مشاورم بری باز بعد ازدواج یه سری رفتارها میبینی که شاید غافلگیرت کنه اما مهم بعدشم هست که خودت و همسرت بتونین توی شرایط مختلف بهترین رفتارو نشون بدین ، رفتارهای خام بچه گانه اتون حداقل باشه و قلق های همو بشناسید که همه اینها اگه عشق باشه و آگاهی تون رو بالا ببرید قابل حله.