2777
2789

اگه طلاق گرفتید راضی هستید؟

اگه طلاق نگرفتید شوهرتون ترک کرده؟

بخدا سردر گم موندم چیکارکنم با وجود یه دختر ۵ ساله

شوهرم اعتیاد داره، چندبارکمپ رفته ترک کرده ولی دوباره شروع کرده، دیگه خسته شدم، هربارم بهش میگم میگه میخوام با شربت متادون یا اوپیوم ترک کنم ولی خیلی امروز فردا میکنه، خانوادمم خبر ندارن، دخترمم به شدت به باباش وابسته ست، یه مدته زده به سرم قهرکنم برم ولی دودلم میترسم پشیمون شم، بخدا نمیدونم چیکارکنم، از این زندگی دیگه خسته شدم 😭فقط به خاطر دخترم تحمل کردم 

در شهر یکی تو را بفهمد کافیست.........

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین تا خودش خسته نشه کنار نمیزاره حالا هزاربار بره کمپ چه فایده داره کار میکنه اخلاقش چطوره زندگی تون چطوره ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اخلاقش چطوره

اخلاقش تو شرایط عادی خوبه، اگه من کاری به کارش نداشته باشم خیلی خوبه، تو کارای خونه کمکم میکنه

ولی اگه سربه سرش بزارم ،غر بزنم اعصابش ضعیف میشه و دادو بیداد میکنه

اخلاقش تو شرایط عادی خوبه، اگه من کاری به کارش نداشته باشم خیلی خوبه، تو کارای خونه کمکم میکنه ولی ...

چند وقته اعتیاد داره ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اگه آدم باشه و غیرت داشته باشه میتونه بزاره کنار کسی با ترک کردن مواد نمرده اگه بی غیرت باشه و خانواده براش مهم نباشه و بیخیال باشه هر چقدرم که ببریش کمپ فایده نداره عزیزم 

گاهی اوقات مجبوریم بپذیریم که برخی از آدمها           فقط میتوانند در قلبمان بمانند نه در زندگیمان ...‌😊
اخلاقش خوبه ؟از لحاظ مالی تامینتون میکنه؟

بالا گفتم اگه سربه سرش نزارم اخلاقش خوبه

ولی درآمدش زیاد خوب نیست، البته کم و کسر نمیزاره ولی تو این شرایط اقتصادی دیگه به زور میرسونیم

شوهرخواهر منم یه سالی هست درگیر اعتیاد شده

چندباری ترک کرده ولی دوباره برگشته

یه پسر 5ساله و یه دختر 8ساله داره

خواهرم خیلی غصه میخوره نه میتونه طلاق بگیره چون بچه ها خیلی بهش وابسته ان نه میتونه ادامه بده فقط داره تحمل میکنه و ما هم غصه ش رو میخوریم

جدیدا هم نمیخاد بره سرکار حتی!!!