2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی چه مارکی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238883 بازدید | 179 پست
مرسی ساسایی جونم
عزیزم یعنی تمیز کردن ظرفا باید کاملا با دقت باشه و حتی کوچکترین دونه برنح هم نباشه یا خیلی مهم نیست
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
اینکه بادقت باشه از نظر هرکی یه معنی میده مامان من با یه دستمال کاغذی تو همه شونو خالی میکنه اما من باقاشق برنجارو خالی میکنم عمه م که همینجوری میزاره تو ماشین با برنج مونده هاش(کمی)اون ف یلتر کفش نمیزاره برنج تو دستگاه بره اما من خودم احتیاط میکنم و برای همون ف یلتر ماشین من همیشه فقط چربی داره اما ف یلتر ماشین عمه م توش خرده غذا و سبزی و برنج هم هست دیگه هرکی یه مدلیه کلا من با وسایلای خونم مهربونم
هیچ چیز برای آنان که می اندیشند "مقدس" نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

h بچه ها جون این لینک رو تو مامی سایت دیدم و خیلی خوشم اومدتجربه های استفاده از ماشین لباسشویی و ظرفشویی

f]i http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=194&t=4469&start=180
2803
سلام ساسایی جون من قصد خریدماشین ظرفشویی دارم ...دیدم شما اطلاعات کاملی دارین .... تصمیم گرفتم مدل ماشین شما رو تهیه کنم اما دیدم 146d 146d.s 146d.w داریم.....ماشین شما کدوم مدل هست؟ ممنون از راهنمایی تون
سلام کتانه جان مدل ها اینهd146sکه میشه رنک سیلور وd146wکه منظوررنک سفیدهمون مدله
مدل151روهم یکی ازخانم های سایت خریدوخیلی راضی بود
کتانه جان ماشینهای بعضی مارکهامثل بوش بی صدااند لازمه بدونیدماشین من بی صدانیست/کفتم فبلش بکم اطلاع داشته باشید
امروز 14نفره زیمنس رو فاکتور کردم.بین دو مدلش موندم کدومو بگم برام بفرسته
قیمت یکیش یک میلیون و 800هست 14نفره برنامه کریستال شو هم داره ایرادش اینه که یدونه فن خشک کن داره البته بیشتره مدل ها همینجورین.
دومیش دکمه 14نفره برنامه اکو که همون اقتصادیه رو داره ولی کریستال شو رو نداره درعوض دو تا فن خشک کن داره و قیمتش یک میلیون و 900 هست.
بنظرتون می ارزه برای دومی 100تومن بیشتر هزینه کنم.هرکدومو بخوام فردا برام میفرستن.
خلایق هرچه لایق
2804
sgسلام سوین جون دومی به نظرم بهتره چون اکو داره
ضمن اینکه اونی که فن نداره حتما راه بهتری برای خشک کردن داره اخه زیمنس مارک معروفیه با خیال راحت خریدکن
مرسی ساسایی جون از راهنماییت.14 نفره استیل با6برنامه خریدم.
امروز برام نصب کرد دوتا برنامه اکو داره.فروشنده هم حرف شما رو میزد میگفت خیالت راحت ,زیمنس کاخانه مادر بوش هست چهل درصد قطعات بوش از زیمنس هست.بنطرم سبدهای زیمنس بهتر بود .سبد وسطی بوش به سبد قاشق ها خیلی نزدیک بود فقط ظرف صبحانه توش جامی شد بزرگتر میذاشتی گیر میکرد به سبد بالاش.یه جورایی داخل زیمنس جادارتر بنظر می رسید.
خلایق هرچه لایق
مبارک باشه سوین جان به سلامتی استفاده کنی
جادار بودن سبد خیلی مهمه واسه مامانم 148هست که از ماشین من100تومن گرونتر خریده اما سبد ماشین من جادارتره که این خیلی مزیت بزرگیه و اهمیتش اصلا قابل چشم پوشی نیست به نظر من
2805
بچه ها بگید از چه پودر و یا قرصی استفاده می کنید و چند و ار کجا می خرید؟؟؟؟
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
2801