2777
2789
عنوان

کدبانوها خردکن بهتره تا دایسرنایسر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 27 پست
خردکن که خیلی کار راه میندازه

آره ولی فقط له میکنه.کاش خرد میکرد.خیلی نامنطم خرد مبکنه

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش نگینی هم خرد میکرد یا سیب زمینی خلال میکرد.فقط پوره میکنه متاسفانه

به نظرم دوتاش کاربردیه

اما خب خرد کن بیشتر

ما دوتاش رو داریم اما خرد کن خیلی خیلی بیشتر لازم میشه

مخصوصا برا پیاز خرد کردن که من اصلا حوصلش رو ندارم😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
آره ولی فقط له میکنه.کاش خرد میکرد.خیلی نامنطم خرد مبکنه

اگه میخوای خلالی و نگینی باشه سالادساز یا رنده برقی. ولی خرد کن خیلی کار راه بندازه. برای پیاز. گوجه‌.مرغ ریش کردن. هویج داخل سوپ‌. مواد کتلت.

خرد کن مثل رنده میمونه یا مثلا یه چیزی رو با چاقو خورد کنی مثلا گوجه پیاز و اینا. اگه میخوای درشت بز ...

بیشتر بدرد پوره کردن میخوره درسته؟پیاز هم که میگن تیغه رو کند میکنه

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
اگه میخوای خلالی و نگینی باشه سالادساز یا رنده برقی. ولی خرد کن خیلی کار راه بندازه. برای پیاز. گوجه ...

ینی میشه مایعات ریخت داخلش؟گوجه اینا نم داشته باشه اشکالی نداره؟

نه دستی هست   خرد کنم برقیه

مرسی گلم

اره پوره میکنه. ولی نه در حد له کردن. از پیاز خورد کردن برای خورشت  و غذاهای دیگه راحت میشی&nbs ...

بعد یه سوال دیگه گلم.میگم اون روکش هایی که روی تیغه هاش هس برا چیه؟اونا رو باید درآورد هنگام استفاده؟شرمنده من امروز تازه خریدم وارد نیستم

من خرد کنم سه تا تیغه داره یکیش کاره مخلوط کن رو انجام میده برای دوغ درست کردن استفاده میکنم خوبه. ی ...

گلم گوشت رو هم خرد میکنه یا له میکنه؟