2777
2789

چی میشه اگه خون زیاد از دست بدیم؟؟

و اینکه من تو پریودی اگه خون ریزیم زیاد باشه درد ندارم اما اگه کم باشه درد دارم شدید.

دکتر رفتم مشکلی نداشتم .

میخواستم اگه که اتفاق خاصی نمیفته یه چیزی بخورم خون ریزی زیاد بشه تا درد نکشم

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

چه کاریه وقتی درد داری مسکن بخور 

ولی خونریزی زیاد کم خونت میکنه کم خونی هم اگه مداوا نشه به قلبت آسیب میرسونه

وقتی خونریزیت زیاده سعی کن غذاهایی که فشار خون رو میبره بالا نخوری چیزایی بخور که فشارت رو کم کنه

کدو؛ سویق عدس؛ ویتامین سی؛ مفنامیک اسید دو سه روز اول هر ۸ س و ...

آزمایش خون بده اگه کم خونی قرص آهن بخور و فولیک اسید

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اولین تجربه پریود شدن م بود فقط تو روز اول بنظرم 2لیتر خون از دست دادم هر کی پریود میشد می‌گفت که پریود شدن خیلی درد داره قرص و مسکن میخوردن ولی من وقتی پریود شدم انگار میدونین وقتی آمپول می‌زنیم یه جوری که انگار یه نوع سوزش به وجود میاد شکمم همین  جوری شده بود یه حس عجیب داشتم بعدشم فقط سه روز پریود شدم نگران بودم به کسی نگفتم تو انترنت جست جو کردم گفت اندازه یک قاشق چای خوری خون از دست دادن در روز عادیه 😂🤦 بعدم.  جستجو کردم تا فاصله چند هفته پریودمیشیم آورد بعد از پنچ و یا چهار هفته پنچمین هفته دو روز بعد میگزره میشه هفت ششم ولی هنوزم پریود نشدم 🤦