2777
2789
عنوان

تجربه مادرا از بلوغ دختراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 77 پست
عزیزم دخترتون پریود شدن ؟؟قدش الان چنده؟

نه هنوز پریود نشده الان قدش  ۱۵۶-۱۵۵هست 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم علاعم بلوغ دخترتون چند سالگی شروع شد اون موقع قدش چند بود ؟

شروع علایم بلوغش از ۱۱/۵سالگی بود اون موقع قدش۱۴۵سانت بود

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
خیلی عالیه حدود ۱۷۰میشه قدش دختر من موهای زاعدش خیلییی سریع دارن زیاد میشن😢

خدا کنه 

مگه برای دخترتون آمپول جلوگیری از بلوغ نمیزنید

خیلی عالی دختر من از هشت سالگی علاعم داشت 

خب الان نسبت به هم سن و سالهای خودش قدش کوتاهتره همش نگرانم بلوغش کامل بشه و دیگه قد نکشه البته روند بلوغش خیلی آرومه در حدی که هنوز سینه هاش از روی لباس مشخص نیست دیگه نمی‌دونم تا پریودش چقدر مونده

خیلی عالی دختر من از هشت سالگی علاعم داشت 

بعضی بچه ها روند بلوغشون کنده ممکنه تا سه سال طول بکشه که بلوغشون کامل بشه بعضی دیگه هم روند بلوغشون سریعه و یک ساله از شروع علایم به بلوغ کامل میرسم این چیزیه که من با مقایسه بچه متوجه شدم

نه هنوز پریود نشده الان قدش  ۱۵۶-۱۵۵هست

دخترتون الان چند سالشه 

دیگه تا زمانی که دکترش گفته آمپول قطع نکنید اگه این آمپول عوارض مهمی داشت حتما پزشک قبلش به شما اطلاعات لازم میداد

دخترتون الان چند سالشه  دیگه تا زمانی که دکترش گفته آمپول قطع نکنید اگه این آمپول عوارض مهمی د ...

الان ۹سالو ۵ماهشه نه دیشب به سرم زد که دوباره قط کنم ولی امروز بردم براش تزریق کردم نمیدونم چیکار کنم همه میگن کسایی که آمپول میزنن قدشون از ۱۵۵بیشتر نمیشه 

احتمالا دختر شما جهشش بعداز پریود باشه..سن استخوانی چند بود؟؟

نمیدونم پزشکی که قبلاً دخترم زیر نظرش بود سن استخوانی تعیین نکرد گفت لازم نیست چون هرچی هم باشه ما نمی‌توانیم جلو پیشرفتش بگیریم احتمالا به زودی ببرمش پیش یه دکتر دیگه البته دکتر قبلیش تو شهر خودمون از بهترینها بود