2777
2789

(۱)

بچه ها من خالم دوبار ازدواج کرده و هر دوبارم طلاق گرفته از دومین طلاقش هشت ماه میگذره بچه هم نداره....

رابطه خالم و خواهرم اصلا خوب نیست 

خواهرم از بچگی از خالم خوشش نمیومد ازدواج دوم خالم رفت تهران زندگی کرد به مدت هفت سال خواهرم خیلی آروم زندگی کرد وقتی برگشت مشهد پیش ما زندگیمون رو کلا تغییر داد من خواهرم یکم وسواس داره دلش نمی‌خواد هیچکس از فامیل از کارش سر دربیاره ولی خالمم خیلی دخالت می‌کنه تو زندگی همه ولی در کل آدم بدی نیست

الان خونش تقریبا نزدیک خونه مایه 

هروقت میاد خونمون بخاطر شکستی ک خورده و تنها شده شام از بیرون میگیریم و دور هم خوش میگذرونیم تا روحیش عوض بشه...

(۲)همه چی خیلی آروم پیش رفت و سعی کردیم رابطه خالم و خواهرم رو خوب کنیم حالا با مشاوره حرف زدن گریه و کلی مشکلات

وقتی رابطه این دوتا بهتر شد

امسال سیزده بدر خانواده ما با داییم اینا و خالم رفتیم بیرون

ماشینامون جدا بود وقتی رسیدیم سلام علیک کردیم و پدرم اونجا به خالم دست داد با همون حالمون گرفته شد از این حرکت پسردایی هام غیرتی شدن منو خواهرمم عصبی شدیم مامانم این صحنه رو ندید بعدا ک بهش گفتیم گفت شاید حواسشون نبوده...

(۳)

از سیزده بدر تا الان دیگه خالم نیومده خونمون من چند روز پیش خونش بودم گفتم چرا نمیای گفت دیگه هیچوقت نمیام خونتون گفتم باز با حدیث(خواهرم) به مشکل خوردی؟ 

اونم گفت نه.

اومدم خونمون و الان یک هفته میگذره 

امروز از مدرسه اومدم خونه خیلی حالم خوب بود یهو دیدم مامانم خودشو خوشحال نشون میده ولی ته چشماش غمه گفتم چیزی شده گفت نه نمیخوام روزتو خراب کنم منم پیله کردم...

بهم گفت بابام به خالم گفته هرکاری دلت میخواد بکن هر کثیف کاری دوست داری انجام بده گناهت گردن من واقعا حالم بده هیچوقت فکر نمی‌کردم بابام همچین آدم کثیفی باشه.تازه بابام ب خالم گفته تو تنهایی دلم واست میسوزه باید دنبال یه همدم واسه خودت بگردی....

خالمم زیاد وارد نیست با گوشی کار کنه نتونسته بلاکش کنه....

همه این ماجرا هارو خالم واسه مامانم تعریف کرده

حالا میشه بگین چجوری به بابام بفهمونیم که ما از همه چیز با خبریم ی جوری بهش بگیم که بسوزه که پشیمون شه که حالش از خودش بهم بخوره💔💔😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفری یه صلوات میفرستید عشقم مغازش جایی نره از رفتن پیشمون بشه دو ساعت دیگه سمساری نیاد ترو خدا دلیل نپرسید فقط صلوات بفرستید 😭😭😭😭

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙