ولی میتونی اپلی با دیپلم بکنی برای آلمان، اینجوری اگه رشته تاپ تری میخوای میتونی بخونی
یا اگه نه میتونی با آوسبیلدونگ که ۹۰ درصد تمکن نمیخواد بری
من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ایران کشور امام زمانه کشور امام حسین کشور خانم زهراس بازم بگم کشوریه که ...
عشق امام حسین اگه واقعی باشه تو قلب آدمه من خودم عاشق امام حسین هستم جوونمم براش میدم ولی دسته و این حرفا چیه اخه تو خونه میشینم زیارت عاشورا میخونم اینجوری عشقمو ثابت می کنم
خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
ایران کشور امام زمانه کشور امام حسین کشور خانم زهراس بازم بگم کشوریه که ...
تو کانادا هم دسته روی و عزاداری موقع عاشورا دارن.......کسانی که بر خویشتن ستمکار بودهاند، [وقتی] فرشتگان جانشان را میگیرند، میگویند: «در چه [حال] بودید؟» پاسخ میدهند: «ما در زمین از مستضعفان بودیم.» میگویند: «مگر زمین خدا وسیع نبود تا در آن مهاجرت کنید؟» پس آنان جایگاهشان دوزخ است، و [دوزخ] بد سرانجامی است
می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.