2777
2789
عنوان

مهاجرت به اسپانیا یا کانادا...لطفا همه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 140 پست
20 عزیزم

راجب کشورای دیگه اطلاعی ندارم

ولی میتونی اپلی با دیپلم بکنی برای آلمان، اینجوری اگه رشته تاپ تری میخوای میتونی بخونی

یا اگه نه میتونی با آوسبیلدونگ که ۹۰ درصد تمکن نمی‌خواد بری

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین با اینکه از مهاجرت یه چیزایی بارمه به این راحتیا نیست جواب دادن به این سوال.. شما میخوای بری ا ...

اینجا پرستارم میخوام برم اونجا دارو بخونم

زبانم هنوز تافل نگرفتم

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤
استراليا ميدونم عاليه كانادا هم كه عاليه فقط جاي سردش نري😅

استرالیا خوبه؟

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤
منم همین حس و دارم دقیقا ایرانی ها هم بیشترن

ببین میتونی کسی که مهاجرت کرده رو پیدا کنی ازش بپرسی

تو یوتیوب و اینستا دنبال بگرد

تو یوتیوب آلمان و کره رو دیدم تا حالا 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
ایران کشور امام زمانه  کشور امام حسین  کشور خانم زهراس  بازم بگم  کشوریه که ...

عشق امام حسین اگه واقعی باشه تو قلب آدمه من خودم عاشق امام حسین هستم جوونمم براش میدم ولی دسته و این حرفا چیه اخه  تو خونه میشینم زیارت عاشورا میخونم اینجوری عشقمو ثابت می کنم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
شرایطت مثل سن مدرک تحصیلی میزان سرمایه علاقت به کدوم کشور  کاری میخوای بری تحصیلی و... رو بنویس ...

رایگان مگه دارن؟

وا؟

تو بزن نیویورک که بهترین شهر جهانه تو بهترین کشور اروپایی جهان 

مراسم امام حسین رو میگیرن ایرانی ها و حتی خارجی ها هم شرکت میکنن 

استرالیا خوبه؟

وای شنیدم پره حیوون و حشره های عجیبه  

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
آفرین بهت  برو کانادا شنیدم مهاجر پذیر ترع و پزشکانی ایران خیلی شنیدم اول میرن اونجا یه مدت و ...

ممنون عزیزم

اره ایرانی ها خیلی زیاددن توش

تو کانادا هم دسته روی و عزاداری موقع عاشورا دارن.......کسانی که بر خویشتن ستمکار بوده‌اند، [وقتی‌] فرشتگان جانشان را می‌گیرند، می‌گویند: «در چه [حال‌] بودید؟» پاسخ می‌دهند: «ما در زمین از مستضعفان بودیم.» می‌گویند: «مگر زمین خدا وسیع نبود تا در آن مهاجرت کنید؟» پس آنان جایگاهشان دوزخ است، و [دوزخ‌] بد سرانجامی است

می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.