2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا میشه ی لحظه بیایین دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم زردی داشت خیالت راحت اگر ترخیصش کردن زردیش مشکلی نداره تا مطمئن نشن ترخیص نمیکنن ولی احتیاط یه دکتر ببر استرسم نداشته باش

من پسرم زردی داشت تا یه هفته دستگاه گرفتیم تو خونه 

آمد به سرم از آنچه می ترسیدم.....
عزیزم شما بچه رو ببری دکتر بهتون دستگاه میدن تو خونه استفاده کنید و بعلاوه شربت برا همین زردی  ...

۴.۵روز زیر دستگاه بوده. خودمم گفتم دوباره ولی گفتن نمیشه همون کافیه اگ دوباره بزاری آب بدن بچه کم میشه خطرناکه 

اگ نی نیت سرحال گریه میکنه شیر میخوره هر ۱/۵ساعت ادرارش رنگش طبیعیه و زیاده حالش خوبه فعلا سردی بخور تند تند شیر بده شیر خشت و ترنجبین بخور ی کوچولو به نی نی بده تا فردا بعداظهر ببین تغییر میکنه پوستش حتی ی ذره با گوشی بدون فلش عکس بگیر مقایسه کن رنگ پوستشو دیدی داره کمتر میشه کاراتو ادامه بده ولی دیدی بدتر میشه سریع ببر ازمایش اورژانسی بگیرن ازش نگران نباش درست میشه فقط تند تند شیر بده نی نی منم دعا کن خوب بشه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
زردی فقط رو رنگ پوست نیس ک بمونه یا بره ...زردی رو مغز بچه اثر میذاره 

اره میدونم بیمارستان بودم همه رو بهم گفتن اون سوالو این جوری پرسیدم ک ببینم رنگ پوستش برمیگرده یان

اره میدونم بیمارستان بودم همه رو بهم گفتن اون سوالو این جوری پرسیدم ک ببینم رنگ پوستش برمیگرده یان

اره برمیگرده نگران نباش .پسرمنم زردی داشت ۱۰بود تا یماهگیش اینا خوب شد رنگشم سفید شد