2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد عمل هایمنکتومی(برداشتن پرده بکارت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8924 بازدید | 176 پست
چرا دارم اما همیشه یه حالت  دخول کامل نیست بیشتر وقتا ارضا نمیشم اداش و درمیارم چون دردم میگی ...

وای منم همین طورم اصلا ارضا نمیشم 😐

نمیدونستم همچین مشکلی هم هست😢

وای منم همین طورم اصلا ارضا نمیشم 😐 نمیدونستم همچین مشکلی هم هست😢

ببین منم اول همین مشکلو داشتم و عصبی میشدم افرادی مثل ما بخاطر درد زیاد نمیتونن با دخول ارضا بشن باید به روش های دیگه.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم همین طورم اصلا ارضا نمیشم 😐 نمیدونستم همچین مشکلی هم هست😢

واینکه اصلا خوب نیست زن تحریک بشه و به اورگاسم نرسه یکی از ضررهاش سرطان پستان و .....

حتما تمام تلاشتو بکن کم کم وارد میشی

شما قبل زایمان درد میکشیدید حین رابطه و بعد زایمان دردتون موقع رابطه کمتر شد درسته؟ 

درسته بعد زایمان چون پرده نبود،دردی بابت پرده نداشتم دیگ

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
چرا دارم اما همیشه یه حالت  دخول کامل نیست بیشتر وقتا ارضا نمیشم اداش و درمیارم چون دردم میگی ...

ببین  منم قیل زایمان اولم مثل تو بودم تا یه حدی داخل میرفت واسه امادگی بارداری که پیش یه ماما رفتم معاینه کرد گفت موقع دخول دردنداری؟؟گفتم چرا خیلی گفت اخه پرده هنوز هست،

دیگه نمیدونم تو همون حالت تو اولین اقدام باردار شدم بعدشم که موقع زایمان جفت و اینا اومد بیرون اونجا دکتر گفت پرده هم خارج شد

ببین  منم قیل زایمان اولم مثل تو بودم تا یه حدی داخل میرفت واسه امادگی بارداری که پیش یه ماما ر ...

من اینقدر به خاطر همین موضوع تلاش کردم طبیعی زایمان کنم تا همون لحظه آخر به پرستاره گفتم توروخدا یه آمپول فشار به من بزنید سرم داد زد بچت داره میمیره میفهمی سزارین شدم😔

ببین  منم قیل زایمان اولم مثل تو بودم تا یه حدی داخل میرفت واسه امادگی بارداری که پیش یه ماما ر ...

ببخشید یعنی کامل داخل نرفته بوده؟؟

آخه منم نمیدونم زیاد که میره درد دارم ولی فکرکنم کامل هم رفته اگه کامل بره یعنی پرده نداری؟

من اینقدر به خاطر همین موضوع تلاش کردم طبیعی زایمان کنم تا همون لحظه آخر به پرستاره گفتم توروخدا یه ...

من مجبور ب طبیعی بودم چون ناراحتی قلبی داشتمسزارین نمیشد ب قلبم فشار میومد بچه رو هم اخر با دستگاه کشیدن بیرون،زایمان خیلی بدی داشتم اصلا دوست ندارم اون دورانو

سلام درخاست دوستی دادید ولی نمیتونم قبول کنم اون گزینه رد کردن یا پذیرش نمیاد واسم 

مثل بارگذاری عکس این قسمت سایت هم دچار مشکل شده

فک کنم سوال دارید ازم؟در مورد این تاپیکتون؟😢من درکت میکنم کاملا سر این موضوع کچل شدم من 😭

سلام درخاست دوستی دادید ولی نمیتونم قبول کنم اون گزینه رد کردن یا پذیرش نمیاد واسم  مثل بارگذا ...

سلام عزیزم میشه لطفا بگی عمل کردی یا نه؟

مراقبت خاصی داشتی بعد عمل

اگر میتونید میشه بهم شما درخواست بدید

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
2810