2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد عمل هایمنکتومی(برداشتن پرده بکارت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8925 بازدید | 176 پست
الهی بمیرم غصه نخور برو و ب حرف دکترت گوش کن انشاالله ک خیره 

خدانکنه ممنون انشالله برام دعا کنید

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر پوست خوب تو کرج میشناسید؟ من خیلی وقته صورتم جوش میزنه چندین بار دکتر پوست رفتم ولی نتیجه نداده ...

گیتا گرجی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خودمم نمیدونم واقعا...اوایل ک خیلی افتضاح بود بابت درد.رفتم دکتر گفت عمل اما عمل نکردم کلا رفتم دک ...

کپ نکرده بود اینا همون دکترایین ک دروغ میگن پرده وجود داره و بابت دوختن دوباره پرده خیلیا ازشون کلی هزینه میگیرن 

تازه اشتباه تشخیص دادن به من گفتن واژینیسم الان دکتر امروز با معاینه گفت تو فلان مشکل وداری

منم درد دارم بعد سه سال...پریودای دردناک بدی هم دارم ممکنه منم اینجوری باشم؟؟

البته یکبار ک برا معاینه دکتر زنان رفتم چیزی نگفت

کپ نکرده بود اینا همون دکترایین ک دروغ میگن پرده وجود داره و بابت دوختن دوباره پرده خیلیا ازشو ...

آخه میدونی موضوع اینه ک برای زایمان بهم گفت باید سزارین بشی،با پرده طبیعی نمیشه...رفتم پیش ماما همراهم،گفت چرت گفته بهت

سر زایمان بچه ک بدنیا اومد ماما همراهم گفت پردت هم از بین رفت مبارکه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
نه فقط باید رابطه داشته باشی که بفهمی. تازه اولش هم نمیفهمی فکر میکنید بلد نیستید بعداز چند بار با ...

وای چقد بد من هنوز هیچ رابطه ای نداشتمو خیلی میترسم وقتی این چیزارو میشنوم

منم درد دارم بعد سه سال...پریودای دردناک بدی هم دارم ممکنه منم اینجوری باشم؟؟ البته یکبار ک برا معا ...

نمیدونم اما یه دکتر خوب برو به نظرم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آخه میدونی موضوع اینه ک برای زایمان بهم گفت باید سزارین بشی،با پرده طبیعی نمیشه...رفتم پیش ماما همرا ...

شما قبل زایمان درد میکشیدید حین رابطه و بعد زایمان دردتون موقع رابطه کمتر شد درسته؟ 

هزینه اش ومیدونین؟

نه عزیزم نمیدونم چقد هزینه میشه،اما دکتر خوبیه تشخیصش دقیقه، من نارسایی دهانه رحم داشتم زایمان زودرس میکردم اما پیش این رفتم با قرص وامپولو دارو سرکلاژ تونستم پسرمو بدنیا بیارم

شما اصن رابطه نداری یعنی؟ آخه من رابطه دارم ولی میدونی بعضی وقتا درد دارم بعضی وقتا هم ندارم بیشتر ...

چرا دارم اما همیشه یه حالت 

دخول کامل نیست بیشتر وقتا ارضا نمیشم اداش و درمیارم

چون دردم میگیره

اصن یه حس مزخرف تو برزخ انگار موندم

خودمم نمیدونم واقعا...اوایل ک خیلی افتضاح بود بابت درد.رفتم دکتر گفت عمل اما عمل نکردم کلا رفتم دک ...

جی بگم والا

شایداز بندگان برگزیده خدا هستی  

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
2810