2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد عمل هایمنکتومی(برداشتن پرده بکارت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8925 بازدید | 176 پست
وای اینجوری خیلی بده که عمل کنید خب.  تا وقتی ک وارد رابطه جنسی نشیم نمیفهمیم که اینجوری ایم؟& ...

نه فقط باید رابطه داشته باشی که بفهمی.

تازه اولش هم نمیفهمی فکر میکنید بلد نیستید بعداز چند بار با اون حجم از درد به فکر آدم میرسه که شاید من مشکلی دارم که نمیشع.

اسی حق داره من میفهمم تو این چندسال چی کشیده خیلی درد زیادی داره یبار اینقدر دستامو مشت کردم فشار دادم که دستام خونی شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتم چندین بار این دکتر بهترین تشخیص وداد

منم زیاد رفتم دکتر هیچکدوم نگفتن دیواره داری تا این اخری بعد اون دیگ نرفتم سریع رفتم عمل برو اسی بنظرم از دکترت یا بیمارستان زنگ بزنی بپرسی میگه هزینش چقده 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
بمیرم برات🥺🥺

خدانکنه

فقط برام دعاکن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چرا چی بگم واقعا میدونی چنتا دکتر رفتم 

ان شاءالله حل میشه و خدا دلتو شاد کنه

گفتم که فامیلمون  پرده ضخیمش ضخیم بود و عمل کرد

اگه واقعا ترس از رابطه نداری و مشکلت پرده س عمل کن

منم واقعا میترسم یعنی وقت دخول دردم میگیره

هعی وای من

پیج واژینیسموس دات ای ار برو

راجع ب مشکلت پست گذاشته

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
هعی وای من

الهی بمیرم غصه نخور برو و ب حرف دکترت گوش کن انشاالله ک خیره 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
نه فقط باید رابطه داشته باشی که بفهمی. تازه اولش هم نمیفهمی فکر میکنید بلد نیستید بعداز چند بار با ...

تازه اشتباه تشخیص دادن به من گفتن واژینیسم

الان دکتر امروز با معاینه گفت تو فلان مشکل وداری

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
پس چه طور رابطه دلشتی و باردار هم شدی؟

خودمم نمیدونم واقعا...اوایل ک خیلی افتضاح بود بابت درد.رفتم دکتر گفت عمل

اما عمل نکردم کلا

رفتم دکتر دوباره بعد چندوقت برای عفونت...۱ سال بود ازدواج کرده بود و دو سالم عقد ک رابطه داشتم...گفت ت دختری پاشو برو

هرچی گفتم رابطه دارم بابا

گفت محاله عقلت نمیرسه رابطه چیه

هیچی دیگ حامله ک شدم دکتر کپ کرده بود

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
اگه کرجی برو پیش دکتر ساره پوررستمی دکتر خیلی حاذق و مهربونو با انصافی هستش،

دکتر پوست خوب تو کرج میشناسید؟ من خیلی وقته صورتم جوش میزنه چندین بار دکتر پوست رفتم ولی نتیجه نداده فکر کنم از تغذیمه

اگه کرجی برو پیش دکتر ساره پوررستمی دکتر خیلی حاذق و مهربونو با انصافی هستش،

هزینه اش ومیدونین؟

تازه اشتباه تشخیص دادن به من گفتن واژینیسم الان دکتر امروز با معاینه گفت تو فلان مشکل وداری

https://s8.uupload.ir/files/64c886e0-39dc-42ed-b650-16d711738428_59zl.png 

https://s8.uupload.ir/files/2c7f8e91-cca6-4b63-bb9c-85a8969de4b9_g6lv.png 

این دوتا رو بخون 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
2810