2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد عمل هایمنکتومی(برداشتن پرده بکارت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8925 بازدید | 176 پست
بیچاره من که کل رابطه برام درد 

صد البته بیچاره تو ولی اسی بخدا خیلی کاهلی کردی تا الان چهار سال زمان کمی نیست بیا برو مشکلتو حل کن بجا درد لذت ببر 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
ب من گفتن باید انجام بدم اما ندادم و سر زایمانم از بین رفت 

پس چه طور رابطه دلشتی و باردار هم شدی؟

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اجازه اسی 

بچه ها چنل ترشک و لواشک زدم تو تلگرام همین چن لحظه پیش 

ممنون میشم حمایت کنیننن 

هزینه ها هم ب نسبت جاهای دیگه خیلی پایین تره 

(((برای اینکه کنکوری هستم و برای خرید کتاب ها به پول احتیاج دارم وارد این کار شدم.))) 

کار ها هم کاملا بهداشتی و تمیزه 

ارسال هم داریم 

لطفا جوین شین🤍

https://t.me/+D9noMycO9tEyOTBk

حالم افتضاحه، لعنت ب بغض، لعنت ب گرفتگی دل،لعنت ب هر چی حس بده، لعنت ب دلتنگی، اه »» ۱۴٠۲/۱/۱۲
نمیدونم چطوری هستی،نمیدونم ضررداره یانه ولی وازلینو یه بار امتحان کن چون هم چرب میشه هم نرم میکنه،بب ...

تاامروز فکر میکردم واژینیسم رفتم یه دکتر جدید حرفای جدید

حالم خیلی خرابه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
صد البته بیچاره تو ولی اسی بخدا خیلی کاهلی کردی تا الان چهار سال زمان کمی نیست بیا برو مشکلتو حل کن ...

به خدا خیلی تلاش کردم 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ارتجاعی نه اما مسدود 

پس چطور پریود میشدی؟

شنیدم خون خارج نمیشه و درد خیلی شدیدی داره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بعد اینکه پریود میشی عزیزم اذیت نمیشی .میشه برام توضیح بدین .آخه احساس میکنم منم گوشت اضافه تو واژنم ...

چرا پریودام دردناکه

خانمایی که با این شرایط باردار شدن و تو زایمان تازه بکارت از بین رفته میشه بگید لطفا چجوری اصلا بارد ...

منم تو همین موندم

چون اصلا نمیتونن رابطه داشته باشن چه برسه به بچه

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اما هیچ کس درد ورنجی که من کشیدم ونمیبینه

عزیزم😪😪😿😿😿معلومه که توهزاربرابره شوهرت فکرو خیال کردی 

ولی تحمل کن برای زندگیتون تلاش کن تاخدا انشالله بعدش با یه نی نی و زندگی شاد از دلت دردایی ک کشیدیو دربیاره

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
به خدا خیلی تلاش کردم 

الان بیا برو عمل کن و خلاااص بیمه نیستی؟؟بیمارستان دولتی برو ببین انجام نمیدن ؟کدوم شهری؟؟

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
پس چطور پریود میشدی؟ شنیدم خون خارج نمیشه و درد خیلی شدیدی داره

چرا خارج میشه ببین دکتر امروز به من گفت که راه دخول مسدود باید بازبشه نمیتونم منظورم وبنویسم 🤷🏻‍♀️

2810