2777
2789
عنوان

دخترم ۱۰ ساله شه ۲۳ کیلوه خیلییی لاغر بیایید کمکم کنید چی بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 101 پست
پسر منم خیلییی لاغره 😭😭😭😭😭😭😭 ۵ سال و ۲ ماهشه ۲۳ کیلو هست با قدحدود ۱۱۰ ،دقیق نمیدونم  ...

۲۳ که برا ۵ سال خوبه  

گویند چون میگذرد غمی نیست به والله ، همین درد کمی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زخم معده گرفته از بس گفته بخور بخوررر  رنگ پرده بی جونه استخواناش همش درد میکنه  ماهم گفت ...

درد استخوناش به خاطر افزایش قدشه. برادرشوهر منم الان ده سالشه اتفاقا چاقه. شبا همش استخون درد داره. غذایی که دوست داره درست کنید، مقدار غذاش کمه ، کیفیت غذاشو بالا ببرید. بهش بستنی، جیگر, کباب، کیک خانگی، مغزیجات و .. بدید. من یادمه صبحانه در حد دو سه لقمه میخوردم‌ مامانم مجبورم میکرد جای نون یه تخم مرغ ابپز بخورم با یکی دو تیکه گوشت. طفلک خیلی اذیت شد. یا جای بیسکوییت و .. بهم کیک خانگی، شیرموز و مغز آجیل میدادن

بهش شربت اشتها داد باگین آپ هیچ تاثیری نداشتن اینا نمیدونم چکارکنم دوباره ببرمش دکترتغذیه یانه

بهترین قرص برای بی اشتهایی عصبی سیپروهپتادین هست ولی دکتر باید دُز قرص و مشخص کنه. 

آدم اعصابش بهم میریزه خب مادرم میدونه شرایط بچه چطوره نیازی نمیاد اطرافیان هی بگن اونم ن از دلسوزی ب ...

اره منم خیلی بردمش دکتر همه آزمایشاتشو انجام دادم هیچ مشکلی نداره 

مسخره گردن نداره عزیزم.....شما هم یه چیزی بهشون بگو بخدا من به پسرم رژیم میدم که لاغر شه در ضمن شم ...

من خودم وزنو قدم خوبه باباشم خوبه نمیدونم چرا دخترم رشد نداره پسرمم خیلی خوبه فقط دخترم ریزه چی بگم بهشون وقتی جوابشونو میدم بازم ب خیالشون نمیاد ب حرفاشون ادامه میدن 

من خودم وزنو قدم خوبه باباشم خوبه نمیدونم چرا دخترم رشد نداره پسرمم خیلی خوبه فقط دخترم ریزه چی بگم ...

اگه فکر میکنی خیلی ریزه ببرش دکتر ...چکاپ بشه که بد نیست ... پس بزار انقد بگن تا خسته شن شما هم عکس‌العمل نشون نده نشنیده بگیر....واقعا اینجور آدمارو درک نمیکنم که ایراد میگیرن تو چشم ادم

اگه فکر میکنی خیلی ریزه ببرش دکتر ...چکاپ بشه که بد نیست ... پس بزار انقد بگن تا خسته شن شما هم عکس‌ ...

دکتر ک خیلی بردم کلا چکاپ کردمش هیچ مشکلی نداره اره واقعا منم دیگه خسته شدم هرکیم میبینه میگه چقدر بچت ریزه منم میگم بیبی فیسه😂😅

دکتر ک خیلی بردم کلا چکاپ کردمش هیچ مشکلی نداره اره واقعا منم دیگه خسته شدم هرکیم میبینه میگه چقدر ب ...

خدارو شکر که سالمه....اتفاقا ریزه میزه خیلی بامزه و دوست داشتنی....کاره خوبی میکنی  ....خدا برات حفظش کنه عزیزم