2777
2789
عنوان

انگیزشی کنکور

331 بازدید | 13 پست

هروقت که یکی از پشت کنکوری های روزگار دست انابت به امید اجابت به درگاه حق بردارد، ایزد تعالی در او نظر نکند

بازش بخواند باز خدا اعراض میکند

بار دیگرش با گریه و زاری بخواند، حق تعالی میفرماید ای ملائک من پشت کنکوری را اجابت کردم و امیدش برآوردم و اورا در رشته ای نقطه چین در دانشگاه فلان قبول خواهم کرد که از بسیاری دعای او شرم دارم

کرم بین و لطف خداوندگار  گنه پشت کنکوری کرده و خدا شرمساریکتا وار یکتاطور حرکت میکنیم

خودباخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سال دومه کنکور میرم دیشب تو جمع خانوادگی همخ دنبال رشته های بدون کنکور یا کار آزاد برام بودن😔 خیلی ناراحت شدم یعنی فکر میکنن من خیلی اوضاع بده با اینکه سال پیش پرستاری قبول شدم خودم انصراف دادم مدرسه نمونه درس خوندم المپیاد و کلی مسابقه هم شرکت کردم 

دلم شکست واقعا 

تروخدا مراقب حرف هاتون باشید 

سال دومه کنکور میرم دیشب تو جمع خانوادگی همخ دنبال رشته های بدون کنکور یا کار آزاد برام بودن😔 خیلی ...

چرا عزیزم انصراف دادی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
سال دومه کنکور میرم دیشب تو جمع خانوادگی همخ دنبال رشته های بدون کنکور یا کار آزاد برام بودن😔 خیلی ...

الهیییی 

اگه برای تو یه بار اینجوری شده 

این وصف هر ساعت منه 

واقعا دل آدم میشکنه و هیچ کس نمیدونه که این حرفای نسنجیده با روح و روان مخاطب چه که نمیکنه 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
چرا عزیزم انصراف دادی؟

شهر دیگه ای قبول شده بودم میخواستم مجدد بخونم برای کنکور چون شهر دیکه بود خیلی سختم میشد و برای سال اول هم علاقه به پرستاری نداشتم شاید امسال دوباره قبول شم برم اما خواستم یه بار دیگه تلاش کنم