2777
2789
عنوان

مشکل ژنتیکی کروموزوم۱

343 بازدید | 20 پست

دوستان من ۲ بار سقط داشتم تو هفته ۵و ۶ آزمایش کامل انجام دادم همسرم سالمه من کروموزوم ۱ ایراد دارم دکتر گفت یا باید طبیعی بارداری تا یکیش سالم بمونه یا ای وی اف واقعا الان نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید

عزیزم خب ببین کدوم به روحیه ت میخوره. اگه تحمل داری چند بار سقط رو خب طبیعی انجام بده اگه نه ای وی اف کن

البته ای وی اف هم معلوم نیست که حتما کدوم دفعه بگیره. ولی خب جنین سالم میذارن

یه صلوات مهمونم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جنینی رو انتخاب میکنن که سالم باشه ولی خب حالا یه بار هم طبیعی امتحان کن شاید موند

میترسم واقعا دیگه دکتر خودش گفت ای وی اف بهتر چون هر دوبار به دلیل کر موز م سقط شده میترسم هی حامله بشم سقط بشه جونی نمونده

میترسم واقعا دیگه دکتر خودش گفت ای وی اف بهتر چون هر دوبار به دلیل کر موز م سقط شده میترسم هی حامله ...

خب اگه دکتر تاکید کرده ای وی اف کن

البته ای وی اف هم دردسر خودشو داره ولی خب دیگه حرف دکتر مهم تره

یه صلوات مهمونم کنید
کسی نیست با ای وی اف بارداری موفق داشته باشه

ببین معلومه استرست زیاده. سعی کن استرس و دور کنی از خودت. خیلیا با ای وی اف مادر شدن. تو رحمت سالم باشه و استرس نداشته باشی حله

یه صلوات مهمونم کنید