2777
2789
عنوان

درامد از مهر نظام مهندسی چقد هس؟پایه ۳و۲و۱

| مشاهده متن کامل بحث + 37880 بازدید | 59 پست
امسال به هر نفر پایه ۳حدود۸۰۰۰متر دادن؟؟؟؟پس چرا میگن مثلا بهشون ۲۰۰۰متر رسیده؟

نه 

پایه سه نظارت رندوم 

یعنی کار که میاد تو سایت میزارن  انتخاب میکنی 

طراحی هم هر کس کار پیش اشنای خودش میبره یا دفتر نظام معرفی میکنه 

تعداد کار هم هست پایه سه ۸تا کار میتونه مهر کنه 

نه  پایه سه نظارت رندوم  یعنی کار که میاد تو سایت میزارن  انتخاب میکنی  طراحی ...

ینی ۸۰۰۰تا قطعا به همه میرسه؟؟؟؟از یکی از مشاورا که پرسیدم گفت من تونستم ۲۰۰۰تا بگیرم امسال فقط...پایه۳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کارهای طراحی رو مالک میتونه به هر دفتر طراحی واگذار کنه .

کار اجرا رو مالک میتونه با هر مهندس مجری قرارداد ببنده .

کارهای نظارت میاد توی سامانه اجرای نظارت سازمان نظام و اونجا بصورت رندوم به مهندسین ناظر واگذار میشه 

نه خیلیا ظرفیتشون پر نمیشه  بستگی به ساخت و ساز اون شهرداره  و تهداد مهندسین دارای پایه& ...

خب الان شما امسال چقد تونستین بگیرین؟و اینکه مسوولیتش خیلی سنگینه؟

کارهای طراحی رو مالک میتونه به هر دفتر طراحی واگذار کنه . کار اجرا رو مالک میتونه با هر مهندس مجری ...

عزیزم ممنونم که شرکت کردی......

شما امسال چند متر تونستین بردارین؟برای نظارت

نه خیلیا ظرفیتشون پر نمیشه  بستگی به ساخت و ساز اون شهرداره  و تهداد مهندسین دارای پایه& ...

ولی هستن شهرستانهایی که تعدادمهندسین کم بوده 

و یه سالهایی کار زیاد بوده 

ظرفیت همه پر شده و دوباره شارژ شده 

خب الان شما امسال چقد تونستین بگیرین؟و اینکه مسوولیتش خیلی سنگینه؟

من سالیانه بیست هزار متر سهمیه طراحی و نظارت دارم.

سال ۱۴۰۱ ، حدود ۴۵۰۰ متر نظارت بهم ارجا شد و حدود ۵۰۰۰ متر هم طراحی رد کردم .

ولی هستن شهرستانهایی که تعدادمهندسین کم بوده  و یه سالهایی کار زیاد بوده  ظرفیت همه پر ش ...

وضعیت تهران و شیراز و اصفهان فک نمیکنم اینطور باشه درسته؟چون تعداد مهندسا خیلییییه

من سالیانه بیست هزار متر سهمیه طراحی و نظارت دارم. سال ۱۴۰۱ ، حدود ۴۵۰۰ متر نظارت بهم ارجا شد و حدو ...

الان نظارت و طراحی رو هر کدوم رو متری چقدر حساب میکنن؟کار پر مسوولیتی هس؟من رشتم عمران نیس ولی حدودا نصف دروس مربوط به عمران رو پاس کردم...میخوام ببینم ارزش داره لیسانس عمران بگیرم....حدود۶۰واحد فقط باید پاس کنم

الان نظارت و طراحی رو هر کدوم رو متری چقدر حساب میکنن؟کار پر مسوولیتی هس؟من رشتم عمران نیس ولی حدودا ...

شما لیسانس بگیری 

سه سال باید بگذره تا بتونید ازمون شرکت کنید درصورت قبولی پروانه میگیرین 

مسئولیت طراحی و نظارت خیلی سنگینه .

خدا نکنه که اتفاقی مثل زلزله بیاد اونوقت همه مهندسین باید پاسخگو باشن.

تو بحثهای نظارت ، مهندس ناظر باید مرحله به مرحله و متناسب با پیشرفت کار فرمهای نظارت مرحله ای رو  توی شهرداری و نظام مهندسی ثبت کنه در انتها هم که مالک کار رو به اتمام رساند باید پایانکار رو امضا و تائید کنه . اون پایانکار یک نسخه اش  میره توی پرونده ملک تو شهرداری. چندین سال بعد ( مثلا بیست سال بعد ) اگر اتفاقی بیوفته اونوقت باید ناظر و طراح بیان جواب بدن.