2777
2789
عنوان

بچه دوستم سه سالشه اصلا حرف نمیزنه..

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست

پسر خواهرم دو نیم سالشه از بس خواهرم واسش برنامه کودک انگلیسی گذاشت تو سن کم الان با یه زبونی صحبت می‌کنه که نه فارسی هستش و نه انگلیسی. هیچی متوجه نمیشم.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب که پیگیربچه فامیل ماهم سه سالش تمام شده حرف نمیزنه مامانش میگه طبیعی پسرادیرحرف میزنن

عزیزم شاید جلو بقیه میگن طبیعیه من خودم مادرم بخاطر نظرات بدی که میدن و قضاوتهاشون میگم اوکیه دخترمم دیر حرف زد ولی خودم تو دلم آشوبه 

کاش ببرتش دکتر

اگه یه بچه ی دیگه پیشش باشه مخصوصا هم سن خودش زودتر زبان باز میکنه.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
میشه بگیدچطورفهمیدن اوتیسم نیس منظورم اینه آزمایش خاصی گرفتن

پیش چند تا روانپزشک کودک بردم .ارزیابی کردن سوالات زیادی پرسیدن ازم و بچه رو زیر نظر گرفتن.

معلوم شد بشدت بیش فعال 

ولی از دخترم تست گرفتن و خودم یه فرم ۵۰ سوالی رو پر کردم و جوابش اوتیسم لب مرز بود 

پسر منم دو سه ماه دیگه سه سالش تموم میشه  هنوز یک‌کلمه هم حرف نمیزنه  دکتر بردم اوتیسم ر ...

چطوری فهمیدن اوتیسم نیست

براد زاده منم ۴ سالشه به غیر از کم حرف زدن مشکل دیگه ای نداره

چطوری فهمیدن اوتیسم نیست براد زاده منم ۴ سالشه به غیر از کم حرف زدن مشکل دیگه ای نداره

خب اوتیسم نشانه های دیگه ای هم داره نمیشه گفت چون حرف نمیزنه حتما اوتیسم .

اینو روانشناس کودک باید تشخیص بده .مرکز ارزیابی ببرید 

عزیزم شاید جلو بقیه میگن طبیعیه من خودم مادرم بخاطر نظرات بدی که میدن و قضاوتهاشون میگم اوکیه دخترمم ...

نه ماخانوادمون اینجوری نیس اصلاجوری وانمودنمی کنیم که حرف نمیزنه یاازش نمی پرسیم چراحرف نمیزنه چندتابچه دیگه همسنش داریم توجمع خودش میگه مال من چون پسردیرترحرف میزنه ماهم تاییدمیکنیم من خودم به شخصه ازدل شکستن خیلی میترسم بخاطرهمین بهش میگم اره زنتیک تاثیرداره 

نه ماخانوادمون اینجوری نیس اصلاجوری وانمودنمی کنیم که حرف نمیزنه یاازش نمی پرسیم چراحرف نمیزنه چندتا ...

چقدر خوب که درک میکنید 

من چون هر دو تا بچه م تاخیر رشد داشتن از جمع های خونوادگی بیزار بودم .بچه های دیگه رو که می دیدیم زار زار واسه بچه خودم گریه میکردم تو خلوت.

ولی تو جمع میگفتم ارثیه فلانی هم دیر حرف زده 

چی بگم آخه😔

وگرنه هیچ مادری نیست ندونه بچه ش یه مشکلی داره

چقدر خوب که درک میکنید  من چون هر دو تا بچه م تاخیر رشد داشتن از جمع های خونوادگی بیزار بودم . ...

چ حس بدیه منم از الان خیلی نگرانم آخه همسر من خانوادگی سبزه و خوشگل نیستن بچم دنیا اومد همه یجورایی همش میگفتن دخترت باید شکل تو میشد چرا سفید نشد انکار دست منه و دلم نمی‌خواست وقتی خدا داده چ کنم خودمم چند بار گریه کردم توخلوت واقعا دردناکه کاش دگ ازین مشکلات نداشته باشه طاقتشو ندارم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
چقدر خوب که درک میکنید  من چون هر دو تا بچه م تاخیر رشد داشتن از جمع های خونوادگی بیزار بودم . ...

ان شالله خدابه دلت آرامش بده نگران نباش بچهاهم بزرگ میشن فقط اگه مشکلی دارن ببردکتررسیدگی کن الان علم پیشرفت کرده هیچ مشکلی نیس که درمان نداشته باش