سلام ،دوست داداشم میخواد با خانمی ازدواج کنه که یک سال از خودش بزرگتره و یه دختر دوازده ساله هم داره،خانواده پسره مخالفن وپسره از داداشم خواسته که مامان و بابای ما با پدر و مادرش حرف بزنن و راضیشون کنن،من گفتم اصلا نباید مامان و بابام این کار رو کنن که اگه در آینده مشکلی پیش اومد تقصیرش نیفته گردن ما،به نظرتون همچین ازدواجی میتونه موفق باشه اصلا درسته یه پسر مجرد با همچین موردی ازدواج کنه؟
ب نظر من دختر یا پسری ک جدا شدن یا همسرشون فوت شده باید با کسی ازدواج کنن ک مثل خودشون ازدواج ناموفق داشته تا بتونن درک درستی از زندگی داشته باشن...خلاف این ب مشکل میخورن
هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻♀️🥴
اگه به خاطر این مجردِ که شوهرش به رحمت خدا رفته یا اینکه با انجام تحقیقات متوجه بشیم که شوهرش بهش خیانت کرده ، نه موردی نداره. آقا هم ۳۶ سالشونه ، خودش عقلش میرسه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا به صلاح نیس اون خانم هم حق زندگی و خوشبخت شدن داره ولی با یکی که مثل خودش هست چرا دست گذاشته رو یه پسر که تا حالا ازدواج نکرده واقعا بعضی خانما چه فکری میکنن
اصلا به صلاح نیس اون خانم هم حق زندگی و خوشبخت شدن داره ولی با یکی که مثل خودش هست چرا دست گذاشته رو ...
اتفاقا دختره بره با یکی مث خودش خوشبخت تر میشه .. پسر ازدواج نکرده همچین گوهر نایابی هم نیست خامه تجربه زندگی مشترک نداره طول میکشه تا مرد کامل بشه اون زن بیچاره رو دق میده باید بره با یه دختر خام مث خودش....
هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻♀️🥴
انشالله که هیچکس جای هیچکس نباشه ولی نه چرا بخوام با یه پسری که ازدواج نکرده و هی بخواد تو زندگی بهم سرکوفت بزنه اره من اشتباه کردم تویی که بچه داشتی رو گرفتمو غیره ……. که دیگه نمیخوام بگم ،اینو بگه چه شخصیتی برای آدم میمونه الان پسره باد توکلشه مطمئن باش به رخش خواهد کشید یه روزی