2777
2789
عنوان

داداششم میخاد ی خانم بزرگتر از خودشو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 121 پست
دلیل این ازدواج ها خیلی ساده ست ! ازدواج پر هزینه ست و یه پسر مجرد از کجا بیاره فلان قدر طلا و لباس ...

مرد ها از زن های که مدام کوتاه بیان بعد یک مدت زده میشن و خیانت هاشون شروع میشه

عزیزم من بزرگترم از شوهرم 

اول ازدواج معلوم نی بعد زایمان و سالها زندگی 

الان من قیافه م خیلی افتاده شده 

شوهرم انگار نه انگار 

اشتباه هست عزیز 

حتی صد تا عمل کنه از درون بازم مشکلات هست 

من لگن درد و کمر درد و ....دارم 

شوهرم سر و مر گنده سالم 

مرد بزرگتر باشه بهتره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه وضع مالی اونم خوب نیست 

شما اون خانم را دیدین؟ باهاش صحبت کردید؟ اگرنه به داداشت بگو یه قرار بذار تا من و آبجیم بریم باهاش آشنا بشیم. شاید باهمدیگه صحبت کردید و به دلتون نشست. 

به برادرت هم بگو انتخاب خودته باید پای انتخابت بایستی و خدای نکرده ، خدای نکرده فردا هر اتفاقی افتاد ما جوابگو نیستیم. منم داداشم میخواست بایه خانم که ۱۲ سال از خودش بزرگتر هست و سه تا بچه ی بزرگ به سن ۲۴ تا ۱۹ ساله دا ه ازدواج کنه . ماهم قرار گذاشتیم باخانومه خداییش خانم خوبی بود ولی خیلی قشنگ توجیهش کردم که داداشم هیییچی از خودش نداره و یه جورایی دنبال حقوق شما و ... هست. حالا ظاهرا واسش یه شرطایی گذاشته که انگاری داره ازش سرد میشه داداشم. 

حق با شماست ،من به کسی انگ نزدم،منم همه رو نگفتم که ،زنایی که جدا شدن و با پسرای مجرد و کوچیکتر از خ ...

درسته 

ولی ببینید خانمی که جدا شده که قرار نیست تا ابد مجرد بمونه شاید تمایل به ازدواج داشته باشه  و طرفش هم از قضا موردی باشه که شما میگین  اگر هردو به بلوغ فکری و.... رسیده باشن و این تصمیمشون  هم صرفا هیجانی و احساسی نباشه و از روی شناخت و سنجید گی باشه  خب چه اشکالی داره با هم ازدواج و زندگی کنن وقتی که   دوتا ادم عاقل و بالغ به این نتیجه رسیدن و مسئولیتش رو هم قبول کردن 

به نظرم دیگه نباید اینجور باشه که بگیم این خانم اون پسرو تور کرده  البته اختلاف سنی هم به نظرم تا سه چهار سال مشکلی پیش نمیاد 

ببین. داداش من پول  نداره حتی پیام من داده پولم میدی برم خاستگاری گفتم نه من ندارم ،۳۰ تومن هم ...

باور کن داداش منم یه چیزی مثل داداش شماست. من که فهمیدم این دنبال حقوق شوهر اون زن بدبخته و میخواد بره سر یه زندگی آماده. 

ما که گفتیم بابا هیییچ کمکی نمیتونه بهت بکنه ، حتی به خانومه گفته بود میخوام دوتا اتاقهای خونه بابامو بگیرم و کنارشون توی حیاط یه حمام و آشپزخونه بسازم. منم به خانمه گفتم ببین بابای من بعد از سی سال کارگری الان فقط همین خونه را داره و دوتا اتاق و یه حال. اگر بخواد این کار را بکنه خودشون کجا زندگی کنند؟ از همین الان باید فکر اجاره ی یه خونه باشید. 

اسی منو عشقم دوستیم باهم بعد اون به خانوادش گفت که بیان خاستگاری خانوادش مخالفت شدید کردن 

اوناهم هعی حیرون کردن و گذاشتن زمان بگذره که مثلاا ما از هم سیر بشیم  

نمیدونستن ۵ساله باهمیم سیر نشدیم روز به روزم بدتر میشم😂😂😂

ولی حالا شماهم اینجوری حیرون کنید بگید بعد محرم بعد فلان اگه هوس باشه مطمئن باش بیخیال میشن

اگه که واقعی باشع نه

شما که به ف.ال اعتقاد داری ف.ال حافظ سایت ف.الگیر امتحان کن خیلی راست مبگه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بایا این داداش من خله هرکی دوست شدو میخواست بگیره با یکی از همکلاسیام دوس شده بود نامزدی بوده طل ...

ببیند با این شرایط که شما میگیدحق کاملا باشماست ولی دیگه این موضوع ازهمه چی گذشته رفتن مسافرت شون رفتن حتما زنه همه جوره هواشوداره که میگه فقط بیاین خواستگاری سعی کنید هممهریه ازقبل به داداشتون بگید ما کاری نداریم تومحضر توعقدنامه مینویسیم شاید کوتاه اومد 

داداشت هم سنه منه شوهرمم هم هم سن زن داداشت عزیزم من ب مطلقه بودنش کاری ندارم ولی خب اختلاف سنی زیاد ...

ببین مامانم حتی با این سن گفت بزار از فلانی سر کتاب بگیرم اگه  خوب بود میرم بگیرمش هرچی شد با خودش 

سرکتاب چندجاااا برداشت همش میگن خوب نیست 

شما مطلقه ای؟

ن ۱۸سالمه😶😶اونم۲۱

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم