2777
2789
عنوان

داداششم میخاد ی خانم بزرگتر از خودشو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 121 پست
ن به نظرم شما خیلی خوشبین هستید و خوش قلب ،واقعیتارو نمیبینید یا نمی‌خواهید ببینید ،کاش جامعه و ادما ...

من وکیلم و اتفاقا هر روز این واقعیت ها رو میبینم و حرفم اینه که هر کس اون کاره ای که شما میگین باشه تو هر شرایطی تجرد تاهل و.... کار خودش رو میکنه و به یک زن به صرف جدا شدنش انگ نزنیم #

موکل دارم که به خاطر اعتیاد همسرش مجبور به طلاق شده و داره سه تا بچه رو با شرافت  بزرگ میکنه  این جور افراد که دارن با این شرایط تو این جامعه زندگی میکنن حداقل ما  که همجنساش هستیم نگاهمون کمی لطیف تر و زیباتر باشه و اینقدر با این نگاه ها عرصه رو براشون تنگ تر نکنیم 

ضمن اینکه این واقعه طلاق ممکنه برای هرررر خانمی پیش بیاد هیچ وقت خودمون رو مصون از اون ندونیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمی‌دونم خانواده دختره مخش خوردن 😭

یا هم فک می‌کنه وام ازدواج میاد باهاش میتونن زندگی شروع کنن

دعا برای جدایی گرفتن گناه ،به نظرم برید باهاش خواستگاری ببینید چی میشه به زمان بسپارید 

مگه تضمینی هم هست که با از خودش کوچیکتر ازدواج کنه خوشبخت بشه بزارین اگه واقعا عاشقشه ازدواج کنه حدا ...

حرف شما درسته ولی پسره خیلی بچست واسه همین به مشکل میخورن به احتمال زیاد بهقول یکی از کاربرا میگه من با ۲۲سال نمیتونم پسر ۲۵ساله رو تحمل کنم. ولی منم میگم جلوشو نگیرن خودش سرش به سنگ بخوره 

من وکیلم و اتفاقا هر روز این واقعیت ها رو میبینم و حرفم اینه که هر کس اون کاره ای که شما میگین باشه ...

ببین عزیزم من خواهرم طلاق گرفته ی بچه هم داره سه ساله هم خوشگله هم سنش اصلا بهش نمیاد جوری که به هرکب میگه من بچه دارم میگن شوخی میکنی اما نه با کسی دوست شده، نه بدون اجازه مامان و بابام جایی رفته 

حالا این خانومه ببین ی مسافرت هفت روزه با داداشم رفته ، داداشمم قلیونی کرده نشسته 

من وکیلم و اتفاقا هر روز این واقعیت ها رو میبینم و حرفم اینه که هر کس اون کاره ای که شما میگین باشه ...

داداسم اصلا قلیون نمی‌کشید حالا قلیونه با خودش چرخ میده 

والا ما دوست پسر داشتیم ی سیگار می‌کشید صدتا حرف می‌زدیم که نکش نکن، بعد این چیکار کرده

ببین عزیزم من خواهرم طلاق گرفته ی بچه هم داره سه ساله هم خوشگله هم سنش اصلا بهش نمیاد جوری که به هرک ...

افرین همینو میگم، این مورد بستگی به شخصیت هر کس داره نه به صرف اینکه کسی طلاق گرفته قضاوتش کنیم 

هرچند که الان هم واقعا نمی تونیم در مورد این خانم هم قضاوت کنیم، شاید مناسب ترین کیس برای برادرتون باشه شاید هم برعکس... 

دایی من ۲۸سالش بودودختر۳۵یه زمانی دوست بودن بعدهم عقد کردن دختره بلده چطوری داییموتومشتش نگه داره با ...

ظاهرش بزرگتر میزنه؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

حق با شماست ،من به کسی انگ نزدم،منم همه رو نگفتم که ،زنایی که جدا شدن و با پسرای مجرد و کوچیکتر از خودشون ازدواج میکنن من نمی‌فهمم چرا باید با هم سطح خودش نباشه 

وگرنه طرف ما و فامیلامون هر خونواده ای یک دختر داریم که جدا شده ،دختر خاله هام دختر داییام دختر عموهام ،اصلا هم به فکر تور کردن کسی نیستن ،بچه سونو بزرگ میکنن ،چنتاشونم خواستگار داشتن اما اینا میگن نه ما از ازدواج زده شدیم 

هم جونن هم خوشگل هم خونواده هاش متمدن و پولدار هستن اما دخترای فامیل ما از مرد جماعت متنفر شدن و هرکدام برای خودش یک زندگی جدید انتخاب کرده

شما کافیه فقط دختر خاله و دختر دایی منو ببینید تا بفهمید که من از چی میگم اونقدر زیبا و به روز هستن که حتی اجازه نمی‌دم یک پشه نر سمتشون بیان ،میگن شوهرای سابقمون چی بودن اینا چی باشن،تازه هرکدام خونه جدا با بچه هاشون دارن و تنها زندگی میکنن

انفد گوش داداشمم پر کرده بهش گفته شماره مامانت بده باهاش حرف میزنم ، گفته اگه مامانت هم بهم بگه چقد ...

بعدچندوقت آشنایی باداداشت رفته بود مسافرت؟

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

دلیل این ازدواج ها خیلی ساده ست !

ازدواج پر هزینه ست و یه پسر مجرد از کجا بیاره فلان قدر طلا و لباس و خرج تالار و....

یه دلیل دیگه اینکه دخترها از نظر اخلاقی مغرورترن .کلاس میذارن .قهر میکنن اما زنها قانع ترن مهربانترین و با گذشت تر 

البته اینو نمیشه به همه نسبت داد اما دیدم بخاطر همینا طرف سمت زنهای مطلقه کشیده شده و حتی ازدواج کرده و خوشبختم چون زنها مدام کوتاه میاد و...