2777
2789
عنوان

رابطه در بارداری

12458 بازدید | 27 پست
سلام کوتاه بگم به اصرار خانمم برای بچه دار شدن جلوگیری نکردیم و بعد از یکماه از عروسی باردار شد.کلا تا اونموقع بیشتر از 5 بار س ک س نداشتیم.الان 5 ماهه بارداره.قبل از بارداری هم از دخول خیلی میترسید و همش موقع اینکار گریه میکرد با وجود اینکه خیلی هواشو داشتم.فقط به خاطر باردار شدن اجازه دخول میداد. الان هم که 6 ماهه دیگه با هم س ک س نداشتیم.چون میترسه بلایی سر بچه بیاد اصلا نمیخاد.تا بچه به دنیا بیاد و زخم سزارینش هم خوب بشه فکر کنم یکسالی بشه. از زندگی زناشوییم کاملا ناراضیم. بعد از اینم که بچه بیاد دیگه همه ی توجه ها سمت بچه هاست.منکه از ازدواجم پشیمونم.فقط کلی تو دردسر و هزینه افتادم.دیگه حتی بعد بارداری خانمم هم دوست ندارم س ک س کنم.به من خیلی بی توجهی شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم همه این حرف هارو برید به همسرتون بزنید و بهش بگید که بهش احتیاج دارید و باید سبک زندگیتون عوض شه،شاید واقعا همسرتون متوجه ناراضی بودن شما نیست،مطمئنا اون الان داره روزای پر استرسی رو میگذررنه پس کمکش کنید و باهم مشکلتون رو حل کنید
منو آذر صدا کنید😊
حتما با خانومتون مطرح کنید بعدا مشکل پیش میاد خانوم میاد نی نی سایت که شوهرم خیانت کرده
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نمیکند* استاد شریعتی
این ترس یه مشکلیه که توی بعضی از تازه عروسا هست و زمان میخواد تا بهتر بشه ، به نظرم شما خیلی اقذام کردید واسه بچه ، باید میذاشتید رابطه تون به حالت عادی برسه بعد
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
شما فقط برای سکس ازدواج کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صبر کنید بچه بیاد اگه بی توجه شد اونوقت بگید اونم به خودش نه اینجا .اینجا دردی از امثال شما دوا نمی کنه .
زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست