2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از دلداری دادنت انشاالله تندرست باشی. 🌹🌹

قربونت عزیزم ایشالله همشه سالم و سلامت کنار خانواده عزیزتون باشین

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

منم فیبروم ساب سروزال دارم، باردار شدم، در طول بارداری بزرگ شد، به 7 سانت رسید، با ورزشای بارداری دیگه بزرگتر نشد، بعد از زایمان خیلی کوچیک شد، اما الان بعد از چهار سال بازم طبق روال گذشته داره بزرگ میشه. از پارسال دیگه سونو نرفتم. با ورزش و تغذیه سالم میشه جلوی رشدش رو گرف. من شنیدم جراحی هم کنی، بعد از مدتی برمیگرده. آدم سنی باشه که بچه نخواد، رحم رو درمیاری خودتو راحت میکنی. والا

سلام مال منم اول کوچک بود همه جا رفتم هر دکتری نطر خودشو گفت یکی گفت عمل کن‌یکی گفت جای بدی  هس ...

سلام خوبید 

ببخشید شما چه علایمی دارید الان که فیبرومتون بزرگه 

من یه ماهی میشه که حس میکنم سمت رایتم زیر شکمم موقع خم شد یه چیزی سفتی هست شکمم کمی بزرگ شده 

ماه قبل هم پریودیم خونریزی فوق العاده شدیدی داشتم  که بی سابقه بود و چن ماهه پریودیام ده روز زودتر میشه 

سلام خوبید  ببخشید شما چه علایمی دارید الان که فیبرومتون بزرگه  من یه ماهی میشه که حس می ...

سلام مال منم اول کوچک بود علایم نداشم جز درد هنگام پریود تو سونو متوجه شدم هر دکتری یچیزی میگفت تا بزرگ شد و الان شکمم مثل زنان باردار شده و سمت راست شکم بزرگ و بعضا درد میگیره شیاف استفاده میکنم تا کوچیکه عمل کنید من نادانی کردم ترسیدم چون بچه ندارم الان کار دستم داده و علایمش نفخ درد شکم یبوست بستگی به جای فیبروم داره خدا به ما کمک کنه و دلمون شاد کنه 

سلام مال منم اول کوچک بود علایم نداشم جز درد هنگام پریود تو سونو متوجه شدم هر دکتری یچیزی میگفت تا ب ...

من حدود یه ماه نیم  پیش سونو شکم و لگن دادم اسمی از فیبروم یا کیست نیورد البته سونو داخلی نشدما 

سلام مال منم اول کوچک بود همه جا رفتم هر دکتری نطر خودشو گفت یکی گفت عمل کن‌یکی گفت جای بدی  هس ...

ببخشید شما فیبرومتون بزرگ بود خودتونم حس میکردید تو شکمتون یه چیزی سفت میشه یا شکمتون بزرگ بشه 

ببخشید شما فیبرومتون بزرگ بود خودتونم حس میکردید تو شکمتون یه چیزی سفت میشه یا شکمتون بزرگ بشه 

بله الان شکمم مثل زن‌باردار ۷ ماه هست امروز رفتم‌سونو گفت تا نافت کشیده بزرگه باعث شده به روده معدم‌فشار بیاد و نفخ دارم باید عمل بشم ده تا دکتر رفتم موندم چه کنم‌نمیتونم تصمیم بگیرم فیبروم هر چه زود عمل بشه عوارضش کمتره من که کم اوردم 

تبریز دکتر خوب که به بیمار وقت بذاره ماهر هم باشه کسی میشناسه برای جراحی فیبرو دکتر حیدری خوبه ولی ب ...

سلام تبریز دکتر مریم واعظی خیلی دکتر خوبیه هم خوش اخلاقه هم ماهر منو عمل کردش خیلی راضیم همیشه دعاش میکنم 

2810