2777
2789

شوهرم به خاطر یه سری مشکلاتی که برای من پیش اومد میگه دوستت دارم ولی بهت محبتم نمیاد ولی داره دروغ میگه و بهونه میاره 

از اول نامزدی نه یه زنگ درست حسابی میزد نه حتی یه کادو می گرفت ولی من خیلی دوستش داشتم سنمم کم بود 

هیج وقت اولویت زندگی اش نبودم از اول

از مامانش خیلی می ترسه 

محاله روحرفش حرف بزنه

مهمون دعوت می کرد بدون هماهنگی با من 

به غیر رابطه محبت نمیکرد

الانم همونه شاید یکم بهتر شده ولی عصبانیتش بیشتره

من یکم ترس از بیماری دارم تا یه حرفی کلا بزنم مثلا بگم بچه سردشه چه خودمون باشیم چه بقیه فقط داد میزنه 

بگم فلان جام درد میکنه اینطورم داد میزنه 

ذره ای محبت و تشکر و احترام تو این زندگی نداشتم و ندارم ولی اون هر سری میگه به خاطر فلا رفتارت و... 

هیچ وقت خودشو مقصر نمیدونه

واقعا درمونده شدم 

من از تیپ و قیافه و تحصیلات و.. چیزی کم ندارم ولی جوری باهام رفتار می کنه که کلا اعتماد به نفسم رو از دست دادم و کلا از وقتی ازدواج کردم پسرفت کردم 

جلو مردم جنتلمنه حاضره ما رو بکشه ولی بقیه براش به به و چه چه کنن

تو رو خدا بهم بگید چیکار کنم الان میخواستم درخواست طلاق بدم

همه اش میگه تو بی عرضه ای غذا بلد نیستی کارات می مونه و... 

یه بچه کوچیک دارم دست تنها ولی نمی فهمه که

خدا نکنه یه ساعت بچه رو بگیره من کار کنم، میگه همه اش بچه با منه، بچه آری که بلد نیستی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جداشو ادم باید جایی باشه که حال دلش خوش باشه وقتی حتی جرئت نداری بگی مریضی به چه دردت میخوره ما خانوما احتیاج به محبت داریم به اندازه کافی زبر فشار مشکلات و زایمان و دردای دیک هستیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

هی از اولویت نبودن خیلی بده اینکه هیج جای زندگی کسی نباشی بهتر از اولویت نبودن زندگی یک نفر هست آدم داغون میشه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
اگ خودت درامد داری و میتونی بری سرکار جداشو  البته قبلش برو مشاوره برای اخرین بار بش فرصت بده ...

میتونم برم سرکار ولی جایی برای زندگی ندارم باید تنها زندگی کنم

تو رو خدا بهم بگید چیکار کنم الان میخواستم درخواست طلاق بدم همه اش میگه تو بی عرضه ای غذا بلد ...

یه مشاور خوب پیدا کن باهاش حرف بزن.منم شرایطم سخته.با مشاور تلفنی مرتب حرف میزنم کمکم میکنه چقدر گریه کردم ارومم کرده.....

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

منم مثل شما بخدا ديگه حالم از هرچه پسر و مَرده بهم ميخوره

ازدواج نكردم ولى حالم از اونايي كه باهاشون دوست بودم بهم ميخوره 

اصلا ديگه نميخوام با هيچ پسرى در رابطه باشم همشون ديوانه هستن

هرجورى باشى يه ايرادى ازت ميگيرن فقط دنبال اينن كه اعتماد به نفس آدمو بگيرن