2777
2789
عنوان

از بی دی اس ام چی میدونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33796 بازدید | 123 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد اینا چه رفتاری با طرف مقابل دارن

انواع مختلف دارن

همین رابطه ارباب برده ، ممکنه پسر وقتی شبرخواره بوده مادر اروم از پشتش میزده،ن با خشونت ولی با دست میزده بچه رو و این اینجور در ذهنش شرطی میشه ک کسی ک دوسش داره باید اذیتش کنه

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
من همه ش خسته م 😂طرفو ببنده و شلاق و فلان 🤣🤣🤣

والا ما عادیشم انجام نمیدیم اینا دیگه خیلی روانین😂😂😂

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈
بیشتر ببینید

وای یکی ام گیر دادع بود بمن همین گرایشو داشت بعد میگف تصوری زنگ بزنیم باهم چیز کنیم'منم بلاکش کردم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

میتونی سرچ کنی تو گوگل 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ن عزیزم،اتفاقاچون جدیدا این گرایشات بوجود اومده،اثرات فضای مجازی،ماهوارست

بله درسته،مخصوصا همجنسگرایی تحت تاثیر محیط 

ولی از نظر روانشناسی عرض کردم

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
ن عزیزم،اتفاقاچون جدیدا این گرایشات بوجود اومده،اثرات فضای مجازی،ماهوارست،سایتای پ.ور.ن و...

اینا عوامل محیطی هستن 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)