2777
2789
عنوان

سلام میشه برامن دعا کنین لاغر شم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 26 پست
سلام میشه برا من دعا کنید چاق بشم

بیا چربی هاموبهت بدم چاق شی

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
عزیز دلم تو که بچه شیر خوار داری چرا میخوای لاغر بشی میدونی اگر املاح معدنی بهش نرسه مریض میشه 

خودمم خیلی زشت شدم چکارکنم هرچی هم شیر میدم لاغر نمیشم اگه همینجوری ادامه پیدا کنه میترکم

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دعا چیزی حل نمیشه باید خودت دست بکار بشی 

میشه بگی چند کیلو بودی و چند کیلو شدی؟

خوب نمیتونی رژیم بگیری اما سعی کن غذاهای فست فودی کمتر بخوری . روزی یکساعتم توخونه راه برو . یه ربع ...

فسفود شاید ماهی یکی دوبار بخورم . چون کارمندم خونه هم که میرم دوتا بچه کوچیک وقتی برای ورزش برام نمیمونه

بیا چربی هاموبهت بدم چاق شی

مرسی عزیزم....تو خیلی مهربونی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
92 بودم 68

آفرین منم میتونم ان شاالله

قدم 160 وزنم 101 کلا مربع شدم

سلام ، عزیزم به نظر من بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنمون دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم،

یه کاربر به اسم رقیه جووون که ازش رژیم گرفته بود و راضی بود همین جا گذاشته بود

خدا خیرش بده

منم راضی بودم، میذارم شاید برای کسی مفید باشه

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم رو براتون می فرستم، امیدوارم به کارتون بیاد، 🌹

اینم آیدی و  لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال کلینیک تغذیه  :

http://t.me/dietclinicz/