من دیگه واقعا دارم از خودم خجالت میکشم دیشب حتی دختر دوونیم سالمم داشت مسخرم میکرد چکار کنم اگه راهی میدونین بهم بگین .پسرم 10 ماهشه شیرخودمم میخوره ولی خیلی ضعیفه 7 کیلوئه
من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
چقدر اضافه داری رژیم کالری شمار بانوان شیرده رو امتحان کردی ؟
چجوره ؟؟ لینکشو داری؟
حتما میرم پیش پزشک همین روزا این دفعه دیگه واقعا تصمیممو گرفتم