2777
2789
عنوان

نون باگت پختم.... چه باحال ه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم تاپیک عزیزم؟یه تاپیک داری فقط

اره اون که نوشته زندگی بامادرشوهر😘😘😘

من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیع‌ومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯                      قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁

یه قاشق مایه خمیر یه لیوان آب ولرم یه قاشق مرابیی شکر با قاشق چوبی هم زدم گذاشتم ده دقیقه بمونه ور میاد...پف نی کنه)اگه پف نکرد خمیر مایه خرابه به درد نمی خوره ادامه ندین) 

بعد یه تخم مرع یه قاشق شکر و یکم نمک و شش قاشق روغن هم زدم... بعد ور اومدن خمیر مایه ریختم روش یکم آرد الک شده ریختم و تازه شروع کردم به هم زدن.... کم کم هم زدم و آرد ریختم.... سه لیوان آرد... کم کم هم زدم و بعد با دست هم زدم و بعد پنج شش دقيقه با دست ورز دادم..  تو کاسه آرد پاشی شده خمیر و گوله کردم گزاشتم با پلاستیک پوشوندم و دورش پارچه حسابی پیچیدم دو ساعت گذاشتم حسابی ور آوند و پف کرد... حالا نکته دارا

وقتی خمیر مف کرد بعد یکی دو ساعت..... دو ساعت بهتره...انگش میکنید توش بر نمی گرده پر بشه سوراخش... ینی خوب ور اومده....

بعد دو سه تا فقط ورز میدید.... بعد تقسیم می کنید و هر کاری باهاش می خواید می کنید... 

بچه هام یه تیکه برداشتن تو بشقاب باز کردن یکم مخلفات ریختن روش مثل پیتزا و یکم پنیر پیتزا ریختن... بعد بزارین یکم این حالت استراحت  کنه.... یعنی بعد ورز دوم و تقسیم که هر چی می خواین باهاش بنزین امادش  کردین بزارین یه ربع بیست دقیقه یا بیشتر تو اون حالت بمونه بعد بزارین تو فر.... عالی میشه...

بچه هام گفتن از پیتزا بیرونی هم بهتره