2777
2789
انشالله که بارداری. پس اون جمله ای که نوشتی چی؟ من فکر کردم الان هفته ی 13 هستی! بهتره خیلی سراغ گوشی نریم خانمی. امواجش برای جنین ضرر داره
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان. خوبید؟ من هیچ نشانه ایی ندارم چرا نه تهوع نه ویار....خوابم بشدت بهم ریخته.... فقط سینه هام بزرگ شده....همش دچار توهم میشم نکنه بچه ام رشد نکنه....میدونم باید مثبت باشم اما افکار منفی میاد سراغم....اینم بگم ده روز پیش نی نیم و قلبش رو دیدم....
مهسا جان من سر دخترم خیلی ویار نداشتم. خیلی خیلی بهتر از الان بودم. یک مقدار فقط به پیاز داغ و گوشت حساس بودم. ولی این بار خیلی اذیتم. همه اش حالت تهوه و معده درد و بی حالی. چند روز پیش در زیر نویس شبکه ی سلامت خوندم که حالت های مادر مثل تهوه و ... هیچ ارتباطی با رشد و سلامت جنین ندارد.
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام مامانای گل من رفتم آزمایش خون دادم دو هفته پیش برا بارداری 103 بود گفتن بارداری رفتم دکتر دوباره آزمایش داد شده 60 دکتر گفت احتمالا خارج از رحم باردار شدی . رفتم سونو گفت ک 5 هفته و دوروزته و فقط ساک بارداری مشاهده میشه. خیلی نگرانم اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه
بچه ها یه پیشنهاد اگه همه رو گوشیاشون تلگرام دارن .اینجا یکیو مدیر تعیین کنیم بعد شماره ها مونو واسش بفرستیم که ادد کنه .فک کنم اونطوری بهتره و بیشتر با هم آشنا میشیم هر کی موافقه لایک کنه