2777
2789
عنوان

این پسره خیلی کراشه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 54 پست
زمستان سخت چیه  فیلم خوبیه؟منم ببینم😂

ببین یه سینمایی ترکی میگم اونو بیین خیلییی قشنگه اسمش دلیبال هست سینمایی 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

چه اشناس

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موضوع کلیش چیه؟

یه دختره هست هدف زندگی رو گذاشته پای درس و اینا بعد یه پسره ازش خوشش میاد و عاشقق میشه دختره باهم نامزد میکنن بعد دختره با پسره دعوا که اومدی زندگیمو بهم ریختی و دیگه نمیخامت و این چیزا خیلی قشنگه در کل

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

اینو دیدم دو سال پیش خیلی گریه کردم🤧

خوراکم فقط فیلم دیدنه...باورت نمیشه چون درکی از زایمان نداشتم یه قسمت فرید و قسمت اخر منو بشنو گذاشتم روز زایمانم ببینم حوصلم سر نره هندزفری هم برده بودم😐😂

از وقتی زایمان کردم زیاد وقت نمیکنم فیلم ببینم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خیانت و اینجور چیزا توش نیست؟ بازم فیلم و سریال قشنگ میشناسی معرفی کن

نه خیانت نیس عشق و علاقه واقعا از ته قلب پسره هست به دختره اما دختره متوجه نیس 

یکی ام هست انگل بهترین فیلم ۲۰۲۰ شد اسکار گرفت اونم خیلی خفن بود بنظرم بدون سانسور بگیر ببین

اینو دیدم دو سال پیش خیلی گریه کردم🤧 خوراکم فقط فیلم دیدنه...باورت نمیشه چون درکی از زایمان نداشتم ...

اره خیلی غمگینه 😢 خخخ  چقدر بیخیال بودی خواهر 😂

۲۲ سالته؟  احساس بچه بودن نمی کنی؟ من یه مقدار کوچیک ترم ازت  اسم ازدواج میاد وحشت می کن ...

احساس بچه بودن که میکنم ولی زود ازدواج کردم دیگه بیشتر از این نمیشد صبر کنم واسه بارداری چون تنبلی تخمدانم داشتم🤦 

خوشبحالت عقل داری که وحشت می کنی😂 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨