2777
2789
عنوان

کسی تا حالا رژیم فستینگ با روزه داری گرفته ؟ چقد باهاش کم کردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275743 بازدید | 116 پست
واقعا؟؟؟ من خیلی برام مهمه که وزنم بیاد پایین و این رژیم بنظرم خوبهحالا تو که میگی خیلی لاغر کردم می ...

اگه پاهات چاقه سعی کن روزی یک ساعت رو پنجه های پات راه بری

سخته ولی پاها رو خوش حالت میکنه

ازکم شروع کن

اگه برات سخت بود انجام نده من قبل بارداریم روزی دوساعت این جوری راه میرفتم وبا رژیم و چای سبز واین جور راه رفتن ۱۸ کیلو کم کردم 

بعد به همکارم گفتم رفته بود خونه این جوری راه رفته بود پاش آسیب دید🤣

هی فحشم میداد🤣

دیگه خدایی نکرده از تو فحش نشنوم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته با روزه نه. با زنجبیل.😕😕😕😕

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدین. اره از خیلیا شنیدم زنجبیل لاغر میکنه شما همون قرصشو میخوردین ینی بدون هیچ رژیمی کم کردین یا کلان کم خورهم هستین  

سلام دوستان ، من امروز شروع کردم ، وزنم ۱۲۷ ، قدم ۱۸۲,جنسیت آقا ، انشالله نتیجه شو همینجا اعلام می ک ...

سلام مجدد دوستان . امروز خودمو وزن کردم . البته طبق عادت هر روز خودمو وزن میکنم . ولی امروز خدارو شکر  112 کیلو بودم . 

دو هفته اول دی ماه رژیمم نصفه نیمه میگرفتم اما الان 3 روزه که دوباره جددی رژیمم . کلا غذام کمتر شده . راه رفتنم عالی شده . حتی روی تنبلیمم تاثیر گذاشته . 

اینو اضافه کنم اون روزایی که حوس میکردم غذاهای مورد دلخواهمو بخورم به نسبت قبل رژیم کمتر میخوردم و زودتر سیر میشدم . 

امیدوارم نتایج براتون مفید بوده باشه . 

سلام مجدد دوستان . امروز خودمو وزن کردم . البته طبق عادت هر روز خودمو وزن میکنم . ولی امروز خدارو شک ...

سلام ببخشید شما هر روز فست هستید یا چطور؟ چند بار در هفته؟

من از دیروز شروع کردم