2777
2789

همون روشی که مثلا ۱۶ ساعت چیزی جز آب نمیخوری و‌۸ ساعت غذا میخوری البته به صورت کم‌خوری 

نه

ولی کتوژنیک گرفتم یه بارش ۲۵ساعت فست بودم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو یه ماه هشت تا ده کیلو کم کردم. 

ولی روزه من ۱۴ ساعت ۱۰ ساعت بود 

یعنی ۱۴ ساعت هیچی به جز آب و چایی 

۱۰ ساعت صبحونه و ناهار و شام 

خیلی خوبه. 

نه رژیمه نه چیز دیگه 

لایف استایله.   اگه روزه رو بگیری میفهمی چقدر الکی شب و نصف شب و گاه و بیگاه میری سر یخچال چیز میز میخوری 😂😂😂😂

عزیزم وزن اولیتون چقد بود ؟ دیگه ادامه ندادین ؟ راحت بود ؟

خیلی راحته 

من خودم ساعتش رو تنظیم کردم که موقعی که تو روزه هستم خواب باشم 😸😸😸 مثلا ساعت نه صبح صبحونه می‌خوردم 

۱۲ ناهار ۷ شب هم شام.   

از هفت شب تا ۹ فردا هیچی نمی‌خوردم 

وزن اولم ۷۰ بود شدم ۶۰ 

تو عید شدم ۶۵ باز دوباره برگشتم به روزه 

جوری لاغر شدم فکر کردم مریضم یا تیرویید پر کار دارم تا این حد اثر کرد رفتم دکتر آزمایش دادم خوب بودم همه چیم اوکی بود 

ولی تو ساعت خورد و خوراک زیاده روی نمی‌کردم نوشابه شیرینی و اینا هم نمی‌خوردم. 

عادت کردم فوایدش هر روز میخوندم انرژی می‌گرفتم 

آب میتونی بخوری و باید حتما بخوری که آب بدنت کم نشه 

ورزشم داشتین ؟ 

نه بگو یه ذره از جام بلند میشدم نمی‌شدم 

من اصلا ورزش و پیاده روی نمیکنم ولی جوری لاغر شدم همه بهم میگفتن چه کار می‌کنی منم الکی میگفتم رژیم. نمیتونستم توضیح بدم چه کار میکنم. می‌خندیدن

در ضمن یک بشقاب برنج کردم نصف بشقاب به علاوه گوجه فرنگی 

برنج خیلی زود چاقیم اثر داره منم کمش کردم 

[QUOTE=285530252]نه بگو یه ذره از جام بلند میشدم نمی‌شدم  من اصلا ورزش و پیاده روی نمیکنم ولی جوری لاغر شدم همه ...[/QUمن وزنم ۹۲ یا ۹۳ هست  با قد ۱۶۲. از امشب رژیممو شروع کردم . برنامم اینجوریه که می‌خوام از ۸ شب تا ۲ ظهر چیزی جز آب نخورم . شب که خوابم . صبحشم تا ۲ سرکارم و اذیت نمیشم . ساعت ۲ غذا بخورم تا ۸ شب . یعنی میشه ۱۸ ساعت روزه .۶ ساعت غذا خوردن 

روزی یک ساعت پیاده روی رو تردمیل 

از ۷ روزه هفته ؛ دو روز ۵۰۰ کالری بخورم اونم فقط گوشت و سبزیجات ( یه جورایی دو روز کتوژنیک )

۵ روز دیگش در حد ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ کالری غذا و میوه و .. 

برنج هم فقط دو روز تو هفته که یه روزشم تو جمعه باشه و به وعده چیت کنم که خسته نشم  اما نه زیاد 

خدا کنه بتونم هفته ای دو کیلو کم کنم 

[QUOTE=285530252]نه بگو یه ذره از جام بلند میشدم نمی‌شدم  من اصلا ورزش و پیاده روی نمیکنم ولی ج ...

به کالری فکر نکن فقط هله هوله نخوری حله

مثلا شیر و لبنیات پر چرب نباشه زیاد شیرینی و چیپس مخصوصا نخوری یا جای روغن سرخ کردنی روغن کنجد یا زیتون استفاده کنی حله.  بخوای کالری شماری کنی با این روزه جور در نمیاد 

همین ۱۶ ساعت بیشتر که غذا نمیخوری بدنت وارد مرحله چربی سوزی میشه. یعنی تو هر چی بخوری آب میشه بخوای کم بخوری خودت اذیت میشی. مثل همیشه غذا بخور ولی رعایت کنی حله. کالری شماری اضافیه 

به کالری فکر نکن فقط هله هوله نخوری حله مثلا شیر و لبنیات پر چرب نباشه زیاد شیرینی و چیپس مخصوصا نخ ...

اره کالری شمار که اعصابشو ندارم . اصلا به خاطر همینه می‌خوام این رژیمو‌ بگیرم . چون نه تونستم کتوژنیک بگیرم نه کالری شمار نه دکتر تغذیه و .... 

می‌خوام همین فستینگ بگیرم ولی کم خوری کنم البته به صورت متوسط 

خدا کنه ماهی ۸ کیلو کم بشم 

اره کالری شمار که اعصابشو ندارم . اصلا به خاطر همینه می‌خوام این رژیمو‌ بگیرم . چون نه تونستم کتوژنی ...

ببین اصلا به وزن کم کردن فکر نکن. چون اگه بخوای هر روز بری رو ترازو جمع و منها کنی بدتر زده میشی. به این فکر کن که این روزه لایف استایله. یعنی به وزن دلخواه هم رسیدی نباید ولش کنی 

در کل میگم که به خودت فشار نیاری راحت تر میگذره برات

من کالری شماری کردم دکتر تغذیه رفتم همه کاری کردم جواب نگرفتم چون اجبار توش بود 

اگه اجبار تو روزه نبینی مثل آب خوردن یهو میبینی لباسات برات بزرگن. و اینکه به نظرم ۱۴ ساعت ۱۰ ساعت بهتره  یهویی میخوای اینقدر روزه بگیری ممکنه حالت بد بشه. آروم آروم برو تو کارش.  و اینکه اگه یهو یادت رفت چیز میز خوردی همون لحظه متوقفش کن و روزه رو از اول نگیر ادامه بده انگار که چیزی نخوردی 

موقعی که تایم غذا خوردنته ببین وقتی گرسنه هستی از رو هوسه یا  گرسنگی واقعی.   گرسنگی هوسی یهو دلت می‌کشه یه چیز خاص بخوری و بعدش عذاب وجدان هست ولی گرسنگی خاص با. از بیست دقیقه احساس گرسنگی می‌ره و بعد دوباره بعد از بیست دقیقه میاد سراغت. اینم خیلی مهمه.  مثلا یهو هوس پیتزا می‌کنی ولی نباید کل پیتزا رو بخوری یه ذره بخور برای رفع هوس و بقیش غذای معمولی بخور. اینجوری نیس که روزه گرفتی نمیتونی پیتزا و همبرگر بخوری. میشه ولی برای رفع هوس