2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول این لیزر ی تیکه جهیزیه میشه  دو روز دیگه وسیله رو میبینن ولی کسی نمیگه دخترشون لیزر شده بو ...

چه خبره مگه فک کن یه چیز اضافی رو نخریدی برا جهیزیه 

درضمن جلسات اول لیزر جوری نیستن که عین پنبه باشی بدون مو تا جلسه بعدی برسه از چشم داماد افتادی😂 پس بهتره از قبل عقد ۵ جلسه رو بگذرونی بقیه خرجش با داماد

چه خبره مگه فک کن یه چیز اضافی رو نخریدی برا جهیزیه  درضمن جلسات اول لیزر جوری نیستن که عین پن ...

من جلسه اول کلش جواب داد احتمالا شما جای خوبی نرفتی یا هورمون هات تنظیم نبوده من کلا 7 جلسه رفتم تازه 1 ساله شارژم

اپلاسیون برای همین گزاشتن دیگه ک روز اول نامرتب نباشی

من جلسه اول کلش جواب داد احتمالا شما جای خوبی نرفتی یا هورمون هات تنظیم نبوده من کلا 7 جلسه رفتم تاز ...

جلسه اول که تا دو هفته درمیادو ریزش داره نباید شیو کنی چجوری همون جلسه اول که رفتی تا ۷ جلسه بدون مو موندی بهترین دستگاهم همچین نتیجه ای نمیده😂

درضمن بحث اپلاسیون نیستو لیزره موقع لیزر نباید اپلاسیون کرد ایشونم که میخواد تمیز باشه برا عقد همون ۵ جلسه که نتیجه گرفته دیگه خوبه جلسات بعدیو شارژو میتونه به عهده ی همسرش بذاره 

جلسه اول که تا دو هفته درمیادو ریزش داره نباید شیو کنی چجوری همون جلسه اول که رفتی تا ۷ جلسه بدون مو ...

دقیقا همون بار اول ک دو هفته بعد ریخت دیگه کلا در نیومد بهم گفته بود ماهی یک بار بیا 4 ماه ماهی یک بار رفتم بعد اونم گفت هر زمان 30 تا 40 درصد رشد داشت بیا ک 3 جلسه بعدی حدود 1 سال و خوردی طول کشیدن 

میتونی دستگاه امتحان کنی با آیس پلاتینیوم پلاس میرفتم

دقیقا همون بار اول ک دو هفته بعد ریخت دیگه کلا در نیومد بهم گفته بود ماهی یک بار بیا 4 ماه ماهی یک ب ...

دستگاهم همونه اتفاقا 

جلسه اولو رفتم فقط به منم گفته ماه بعد دوباره برم خوبه که راضی بودی 

من اصفهانم مرکز لیزری که میرم واقعا عالیه از صبوری اپراتور که با دقت و حوصله تمام شات میزنه و رعایت بهداشت بگیر تا محشر بودن دستگاهشون

من که به شخصه تو ۴ جلسه جواب گرفتم موهای نازکمم حتی از بین رفته

پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا درد نداشتم موقع لیزر سوختگی هم  نمیده دستگاهشون به هیچ وجه قوی ترین کولینگ رو داره

خواستم به شما هم معرفیشون کنم چون خیلی راضی بودم

09217870776