2777
2789

من موهام طاس شده تاحالا کسی مزوتراپی انجام داده تاثیر داشته؟؟؟درد داشت؟ توی چند روز جواب داد

تو از چیزی که اعتقاد داری شجاع تر هستی  از چیزی که به نظر میرسی‌قوی تر هستی‌از چیزی که فکر میکنی باهوش تر هستی 😍❣

من الان تاپیک قبلیتو دیدم

تریکوتیلومانیا داری درسته؟

چندوقت نَکَن موهاتو درست میشه نهایتا۴؛۵ماه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا وقتی موهاتو میکنی مزو جواب نمیده

ولی معمولا موها زود درمیاد فقط بشرطی که دستکاری نکنی دیگه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
من انجام دادم کوکتلش فیوژن بود . اولش خوب بود ولی بعدش نتیجه ای نگرفتم

ای وای

تو از چیزی که اعتقاد داری شجاع تر هستی  از چیزی که به نظر میرسی‌قوی تر هستی‌از چیزی که فکر میکنی باهوش تر هستی 😍❣
من الان تاپیک قبلیتو دیدم تریکوتیلومانیا داری درسته؟ چندوقت نَکَن موهاتو درست میشه نهایتا۴؛۵ماه

اخه خیلی کندم میترسم دیگ پیازچه ای نباشه اصلا آنقدر دراومده کندم نا امید شدم

اخه خیلی کندم میترسم دیگ پیازچه ای نباشه اصلا آنقدر دراومده کندم نا امید شدم

نگران نباش درست میشه بهت قول میدم

مولتی ویتامین بخور و دیگه بهشون دست نزن

برو پیش روانشناس برای درمان اختلالت

اگه بازم موهاتو کندی یمدت کلا موهاتو بزن

درمان تریکوتیلومانیا واجبتر از رشد موهاته

بفکر درمان اون باش در مرحله اول

مزو هزینه اضافیه بدرد شما نمیخوره

نگران نباش درست میشه بهت قول میدم مولتی ویتامین بخور و دیگه بهشون دست نزن برو پیش روانشناس برای در ...

میدونی اگر بدونم واقعا دربیاد نمیکنم ولی بعضی وقتا فکر میکنم درنمیاد میکنم

میدونی اگر بدونم واقعا دربیاد نمیکنم ولی بعضی وقتا فکر میکنم درنمیاد میکنم

درمیاد

یکی از دوستام مشکل شمارو داشت

یبار دیدم سرشو اندازه یه کف دست خالی خالی شده بود

الان بعد۴؛۵ماه کامل دراومده

مو یه ساختار زندست و دائم رشد میکنه

فقط دست نزن و یمدت صبر کن که برگردن

درمیاد یکی از دوستام مشکل شمارو داشت یبار دیدم سرشو اندازه یه کف دست خالی خالی شده بود الان بعد۴؛ ...

مرسی واقعا حرفات حالمو خوب کرد خدا خیرت بده

مرسی واقعا حرفات حالمو خوب کرد خدا خیرت بده

خواهش میکنم عزیزدلم

فقط یادت نره اگه بازم داشتی میکندی موهاتو کلا بزنشون یمدت

هم وسواست برطرف میشه هم ریشه موهات ضعیف نمیشه

خواهش میکنم عزیزدلم فقط یادت نره اگه بازم داشتی میکندی موهاتو کلا بزنشون یمدت هم وسواست برطرف میشه ...

اره کوتاهش کردم