2777
2789
عنوان

بارداری دل درد

181 بازدید | 13 پست

من الان ۵ هفته و ۶ روز هستم 

فردا وارد ۶ هفته میشم 

زیر دلم تیر میکشه 

البته سه شنبه اومدم شهرستان منزل پدرم 

این چند روز کلی کار کردم و تمیز کاری چون مادر مهربانم به رحمت خدارفتن 

منم تک دخترم هر موقع میام کلی کار دارم 

فردا پرواز دارم مجدد برمیگردم 

توروخدا تا فردا اتفاق خاصی نمی‌افته؟! 

پا میشم درد میگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵هفته ای کار میکنی😐 استراحت کن دختر خوب پاشدی رفتی سفر

اره خب مجبورم عزیزم مادرم که فوت شدن

برادرو پدرمم در حد خودشون تمیزن ولی تمیزکاری اصلی وقتی خودم میام انجام میدم 

عید نشد بیام پدرمو ببینم 

سه شنبه اومدم یه بند سرپا بودم 

فردا پرواز دارم برمیگردم تهران 

فقط خودمو خونه خودم ببینم 

پا میشم درد زیر شکم دارم 

رفتی تهران برو دکتر احتمالا شیاف بده.حالا زوده ک بگی جابازمیکنه من آخرای چهارماهگی درد جابازکردن داشتم

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
اره خب مجبورم عزیزم مادرم که فوت شدن برادرو پدرمم در حد خودشون تمیزن ولی تمیزکاری اصلی وقتی خودم می ...

کارگر بگیر الان تمیزکاری واجب نیست ک

من خودم ۱۰هفتم ازوقتی فهمیدم باردارم کارای خونمم نمیکنم.

مراقبت کن تا جای بچه محکم بشه.

تمیزکاری خونه همیشه هست.

سلام عزيزم 

خدا رحمت كنه مامانتونو و عزيزانتونو براتون حفظ كنه 

رحم در اوايل بارداري سر و ته ميشه و اين دردها بخاطر چرخش رحمه و كاملاً طبيعيه و نشان دهنده روال عاديه بارداريه شماست در واقع خبر از سلامت شما داره . 

امروز رو استراحت كن يه دوش كوتاه و خوابيدن به پهلوي راست و در صورت نياز يه مسكن مخصوص دوران بارداري حالتو بهتر ميكنه و بعد از اين هم ديگه كار سنگين انجام نده . هيوسين داروي خوبيه براي شل كردن عضلات رحمي و كاهش انقباضاتش من طبق تجويز پزشك در دوران بارداري استفاده ميكردم . 

سلام عزيزم  خدا رحمت كنه مامانتونو و عزيزانتونو براتون حفظ كنه  رحم در اوايل بارداري سر ...

عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون 

آره انشاالله فردا برمیگردم تهران خونه خودم 

مراقبت میکنم از خودم 

دیگه فعالیت نمیکنم 

بیشتر مراقب خودم هستم 

چون تک دخترم وقتی میام شهرستان سر به پدرو برادرم میزنم احساس مسولیت و وظیفه میکنم خونشونو عین رسته گل میکنم اخه من دو سه ماه یکبار میام سرمیزنم ۱ هفته میمونم 

ایندفعه که سه شنبه اومدم شنبه برمیگردم 

عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون  آره انشاالله فردا برمیگردم تهران خونه خودم  مراقبت میکن ...

خواهش ميكنم 

توي اين دوران الويت رو بذار روي سلامتيه خودت و جنينت براي نظافت منزل پدرتون هم از نيروي كمكي استفاده كن چون كم كم سنگين ميشي و شرايطشو نخواهي داشت 

پرواز در سه ماهه اول و سوم بارداري خطرناكه واقعاً مراقبت كن 

خواهش ميكنم  توي اين دوران الويت رو بذار روي سلامتيه خودت و جنينت براي نظافت منزل پدرتون هم از ...

هرموقع میام کارگر میگیرم واسه نظافت ولی بازم مدام باید سرپا باشمو بهشون نشون بدم چکار کنن 

دیگه نمیام تا ۳ ماه اولم بگذره