2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفت کیلو خوبه که بد نیست

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
ازاول‌هم‌اشتها‌نداشت‌  ۲تا‌دندون‌ داره‌آزمایش‌گرفتم‌یکم‌کمخنه‌چیکارکنم🤕

قطره اهنشو مرتب بده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
ازاول‌هم‌اشتها‌نداشت‌  ۲تا‌دندون‌ داره‌آزمایش‌گرفتم‌یکم‌کمخنه‌چیکارکنم🤕

من بچم ۹ ماهش داره تموم میشه هنوز نبردم آزمایش خونشو بدم چکار کنم فکر میکنم بیخودیه فقط بچه رو اذیت میکنن

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
کمخونی‌داشت‌ ‌خیلی‌ لاغره‌ ‌ هرکی‌میبنه‌میگه. ۴ماهشه‌ چقدریزه😭

شربت زینک بهش بده اشتها اوره زیر نظر دکتر 

از ماهگی غذا بهش دادی ؟

کمخونی‌داشت‌ ‌خیلی‌ لاغره‌ ‌ هرکی‌میبنه‌میگه. ۴ماهشه‌ چقدریزه😭

بقیه رو ول کن آدمو دیوونه میکنن بس که راجب وزن بچه نظر میدن هر کس گفت بگو دکترش راضیه .

به خاطر سلامتی بچت خوبه که پیگیری ولی روح و روانتو با حرف مردم بهم نریز اونا همیشه حرفاشونو دارن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
بقیه رو ول کن آدمو دیوونه میکنن بس که راجب وزن بچه نظر میدن هر کس گفت بگو دکترش راضیه . به خاطر سلا ...

اینقدرمادرشوهرم‌با‌بچه‌جاریم‌که‌۲ماه‌ازپسرم‌کوچیک‌تره‌‌وازپسره‌من‌تپل‌تره‌‌مقایسه‌ش‌ میکنه‌دارم‌دیونه‌میشم‌ازدست

بهداشت‌هم‌گفت‌ زیره‌نموداره🥺

احتمالا بخاطر دندوناشه شایدم خیلی شیرش میدی مثلا قبل هر وعده شیر میخوره سیر میشه

تو غذاهاش کره و عصاره قلم بریز

سعی کن تنوع بدی ب غذاهاش ک براش تکراری نباشه

میان وعده براش درست کن

هرچیزی ک بیشتر دوس داره اونو براش درست کن

آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
2810