دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واااای عین منننن گاهی واقعا قصد خرید دارم ولی یه جور میگن با قیمتش مشکل نداری انگار با کدای سرکوچه ...
دلیلش دقیقا همونه که گقتی منم خیلی تو پوشش و سرو وضع ساده ام اصلا رنگ مو و اینجور چیزها ندارم ارایش هم نمیکنم ۳۹ سالمه
یه بار میخواستم برم مهمونی کلی به خودم رسیدم و اماده شدم یادم افتاد که تل مو ندارم و چون موهام کوتاهه تل مو لازم داشتم با همون قیافه ی ارایش کرده رفتم لوازم ارایشی یه تل خریدم قیمتش ۳۰ تومن بودا ولی فروشنده تا کمر برام خم شد و خوش امد گویی کرد اونجا بود که فهمیدم مردم خیلی براساس ظاهر قضاوت میکنن ادمو
ببین من از بس بهم گفتن ناخود آگاهم میگفتم حتما شوهرم دیگه باید پولدار باشه....الآنم خداروشکر دارم بش ...
باز شما خوبه من فروشنده میره تموم. قیمت بالا و لوکس های مغازه رو میاره میگه اینا در شان شماست من میگم فقط، یه کیف خواستم ول نمیکنه میگه قیمت هام خوبه چند تا بردار همین امروز صبح مجبور شدم دو تا کیف بردارم فروشنده ول کن نبود کارت مغازه رو داد هفته جدید کیف های جدید میاریم حیفه بیا چند تا بردار منم فقط، تو فکر فرار که چطوری یکیشو به خواهرم غالب کنم به خدا
باز شما خوبه من فروشنده میره تموم. قیمت بالا و لوکس های مغازه رو میاره میگه اینا در شان شماست من میگ ...
من اینجور مواقع فقط کل فکر و ذکرم فراره ....حالا تو ی پاساژ تازه قیمتا داشتن بالا میرفتن ی خانم خوشتیپ مثلا اومد درد و دل کنه بامن بعد گفت حالا خداروشکر من و شما داریم میتونیم ولی اون بدبختایی ک ندارن چیکار کنن...منم فقط زل زدم بش نگا کردم ...قیافه اون لحظه منو تصور کنید ....
(خاتون خانم عشقمم😃)😘❤️ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤❤️🤣