2777
2789

خودممم خیلیا  میگن شاید خانم دکتری چیزی هستم اما وقتی میگم ن و میفهمن حتی هنوز لیسانسمو هم نگرفتم از اون نگاههای ناامیدانه بهم میندازن ک بگم مث چی ...🤣

یا خیلیا فک میکنن پولدارم ولی ته ته  جیبم برسه ب پول بستنی ...

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس بدون پول چجور تیپ میزنی 

والا مانتو و اینام هم سادس سالی یکی 

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣

هعععععییی دنیا

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
منم همینطور    فک میکنم بیشتر پسرا بخاطر اینکه فک میکنن پولدارم سمتم میان

فقط عکس العملی اون لحظه من و اونا ک بفهمن چی بی چیه🤣🤣

چه عجیب،چون پولدارا از سرو وضع وماشین و گوشی مشخص میشه پولدارن تیپ معمولی که معلومه همه چی

بابا من خانومم خو...مثلا یبار نوبت دکتر داشتم بعد وقتی رفتم مریضا جم شده بودن جلو مطب دکتر نیومده بود هنوز فک کردن من دکترم😐نبابا ماشین چی 

فقط عکس العملی اون لحظه من و اونا ک بفهمن چی بی چیه🤣🤣

اتفاقا همیشه منو خواهرم میشینیم واکنش پسرا بعد از فهمیدن واقعیتو تصور میکنیمو کلی میخندیم ،، ولی بخدا بهشون میگم پول ندارم بازم فک میکنن چون ادم خاکی هستم میخام ریا نشه    اصن از مهد کودکی همه فک میکردن من یه بچه میلیاردم نمیدونم چرا والا

زنده باد.....

خانم دکتر.....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اتفاقا همیشه منو خواهرم میشینیم واکنش پسرا بعد از فهمیدن واقعیتو تصور میکنیمو کلی میخندیم ،، ولی بخد ...

خودمم همین الان کلی یادآوری شده برام 🤣

2810